Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Τροχαίο δυστύχημα στο Νιοχώρι Κυλλήνης: Νεκρός για ώρες μέσα σε κανάλι . . .


Φωτογραφία αρχείου
Μέσα σε αποστραγγιστικό κανάλι με το αυτοκίνητό του βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Νιοχώρι Κυλλήνης, ένας 55χρονος από τον Πειραιά, που προσωρινά διέμενε στα Λεχαινά.
 
Ο άτυχος άνδρας οδηγώντας το αυτοκίνητό του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε μέσα στο κανάλι, όπου και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, το πρωί οι πρώτοι διερχόμενοι από το σημείο, λίγο μετά τις οκτώ το πρωί, είδαν το αυτοκίνητο μέσα στο κανάλι βάθους τριών μέτρων και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Με τη σειρά τους οι αστυνομικοί του Α.Τ. Λεχαινών εντόπισαν νεκρό τον οδηγό μέσα στο αυτοκίνητο.

Από τις ενδείξεις που υπάρχουν υπολογίζεται πως το ατύχημα συνέβη αρκετές ώρες πριν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, αλλά κανένας δεν αντιλήφθηκε μέσα στο σκοτάδι το αυτοκίνητο που βρισκόταν μέσα στο αποστραγγιστικό κανάλι του δικτύου του ΤΟΕΒ.

Το δυστύχημα συνέβη στο 5ο χλμ της επαρχιακής οδό Νεοχωρίου – Μυρσίνης στην έξοδο προς Μυρσίνη. Προανάκριση διενεργεί η Αστυνομία, ενώ μόλις υπάρξουν νεότερα στοιχεία θα σας ενημερώσουμε.
Τα στοιχεία του θύματος υπάρχουν στη διάθεση του ilialive.gr, αλλά δεν θα δοθούν στη δημοσιότητα έως ότου ενημερωθούν οι οικείοι του.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...