Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

«Θα νικήσουμε τον Ολυμπιακό»!


«Θα νικήσουμε τον Ολυμπιακό»!
Τη μεταστροφή του κλίματος στην ΑΕΚ μετά το διπλό στη Νέα Σμύρνη, πιστοποίησε ο Γιάννης Κοντοές.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης της NOVA για την παρουσίαση του νέου της προγράμματος, ο Έλληνας μπακ εμφανίστηκε κάτι παραπάνω από αισιόδοξος για το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Για την ακρίβεια, εμφανίστηκε βέβαιος πως η «Ένωση» (με την υποστήριξη και του κόσμου της) μπορεί να πάρει τη νίκη και να βρεθεί μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Παίζουμε στην έδρα μας και με τον κόσμο μας, θα νικήσουμε τον Ολυμπιακό και θα περάσουμε μπροστά. Με την βοήθεια του κόσμου μας, μπορούμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κοντοές.

Ερωτώμενος, δε, για τη νίκη στη Νέα Σμύρνη και τη σύνδεσή της με το θέμα του προπονητή, τόνισε: «Ακόμα είμαστε στην αρχή. Βρίσκουμε σιγά-σιγά τα πατήματα μας και έχουμε ακόμα να δουλέψουμε πολλά πράγματα. Εμείς είμαστε παίκτες και -όπως είπα και στις δηλώσεις μετά το παιχνίδι- στηρίζουμε τον εκάστοτε τον προπονητή»
novasportfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...