Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Γαστούνη: 22χρονος δράστης διάρρηξης σε κατάστημα μεταλλικών κατασκευών



Γαστούνη: 22χρονος δράστης διάρρηξης σε κατάστημα μεταλλικών κατασκευώνΕξιχνιάστηκε, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης κλοπή – διάρρηξη που είχε λάβει χώρα πριν 20 περίπου ημέρες στη Γαστούνη Ηλείας και σχηματίστηκε
δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, ηλικίας 22 ετών για κλοπή.
Ειδικότερα ο δράστης είχε διαρρήξει κατάστημα μεταλλικών κατασκευών που διατηρούσε ένας ημεδαπός, ηλικίας 50 ετών, στη Γαστούνη Ηλείας και είχε αφαιρέσει ένα Ι.Χ. Φορτηγο αυτοκίνητο και πληθώρα μηχανημάτων και εργαλείων συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.
Το Ι.Χ. Φορτηγο είχε βρεθεί λίγες ημέρες μετά την κλοπή, εγκαταλελειμμένο στα Καβάσιλα Ηλείας και κατεστραμμένο ολοσχερώς από πυρκαγιά που είχε εξερράγη σε αυτό κάτω από άγνωστες ακριβείς συνθήκες.
Από την προανάκριση που ενηργησε το Αστυνομικό Τμήμα Γαστούνης πρόεκυψε ότι δράστης της εν λογω κλοπής ήταν ο 22χρονος ημεδαπός. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε μεγάλο μέρος από τα κλοπιμαία μηχανήματα και εργαλεία τα οποία αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν στο παθόντα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 22χρονου θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...