Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Πύργος: Έβαλε σημάδι την κολώνα και . . . την έριξε


Πύργος: Έβαλε σημάδι την κολώνα και . . . την έριξεΣπανίζουν τελευταία τα τροχαία, αλλά αυτό που συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης, ήταν αρκετά εντυπωσιακό και ευτυχώς χωρίς σοβαρές συνέπειες, σύμφωνα με τις πρώτες
Πύργος: Έβαλε σημάδι την κολώνα και . . . την έριξεΠύργος: Έβαλε σημάδι την κολώνα και . . . την έριξεπληροφορίες. Ένας άνδρες γύρω στα 50, ήταν ο οδηγός ενός λευκού TOYOTA Corolla, διέλυσε στην κυριολεξία, μια κολώνα ηλεκτροφωτισμού στην οδό Πατρών στον Πύργο, έξω από την Αγία Τριάδα.
Πύργος: Έβαλε σημάδι την κολώνα και . . . την έριξεΟ οδηγός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες φεύγοντας από το κέντρο και με κατεύθυνση προς την εθνική οδό, μετά τις γραμμές εκεί που ξεκινά η διαχωριστική νησίδα του δρόμου, βρέθηκε ξαφνικά, πάνω σε αυτή και καρφώθηκε στην κολώνα.
Ο κρότος από την πρόσκρουση, ήταν δυνατός, τόσο που οι περίοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια να δουν τι συμβαίνει. Η εικόνα που αντίκρισαν τους «πάγωσε», βλέποντας το αυτοκίνητο «καρφωμένο» στην κολώνα. Κάποιοι κατέβηκαν να δουν από κοντά και να βοηθήσουν, καλώντας παράλληλα το ΕΚΑΒ και την Τροχαία. Μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πύργου και στη συνέχεια στο Γ.Ν. Αμαλιάδας για περαιτέρω εξετάσεις και παροχή πρώτων βοηθειών.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...