Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ: Σοκάρει η δολοφονία της 24χρονης και της 3χρονης κόρης της στη Γεροσκήπου


Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό της 24χρονης με την 3χρονη κόρη της...


Ένα από τα πιο ειδεχθή και στυγερά εγκλήματα που διαπράχθηκαν ποτέ στην Κύπρο αποκαλύφθηκε χθες το απόγευμα στην παραλιακή περιοχή της Γεροσκήπου. Νεκρή είναι η 24χρονη Τzoulia Οmporoc από τη Μολδαβία και η τρίχρονη κόρη της.



Οι ενδείξεις και τα στοιχεία που είχαν συγκεντρωθεί μέχρι αργά χθες βράδυ παραπέμπουν σε ένα απίστευτης βαρβαρότητας έγκλημα, οι διαστάσεις του οποίου θα αποκαλυφθούν πλήρως μόλις ολοκληρωθούν όλες οι έρευνες των διωκτικών αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του « Π» για το 3χρονο κοριτσάκι υπήρξαν υπόνοιες ότι είχε κακοποιηθεί και σεξουαλικά κάτι όμως που δεν επιβεβαιώθηκε από τις εξετάσεις που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαράλαμπους στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου κλήθηκαν να παραστούν και εξειδικευμένοι γιατροί.


Ο λόγος για τον οποίο κρίθηκε επιβεβλημένο αυτό ήταν διότι είχαν διαπιστωθεί αρχικά κάποια ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης. Περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου της τρίχρονης αναμένεται να γίνουν γνωστά σήμερα με την ολοκλήρωση και των νεκροτομών. Το πιθανότερο σενάριο που εξετάζεται πλέον είναι το νήπιο να πνίγηκε χωρίς να αποκλείονται και άλλα ενδεχόμενα.



Το πτώμα του νηπίου εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από το αυτοκίνητο της μητέρας, η οποία έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο στο στήθος και την κοιλιακή χώρα. Άλλη μια πτυχή του άγριου εγκλήματος είναι και το γεγονός ότι η 24χρονη ήταν στον 4ο μήνα της κύησης.


Η εξαφάνιση της 24χρονης που είχε αποκτήσει την κόρη της με Ελληνοπόντιο και είχαν χωρίσει πριν από ενάμιση χρόνο καταγγέλθηκε στην αστυνομία γύρω στη 1 τα ξημερώματα της Δευτέρας από τη μητέρα της και τον 29χρονο Ελληνοκύπριο φίλο της, με τον οποίο συζούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Στην αστυνομία είχε δηλωθεί ότι η 24χρονη είχε φύγει γύρω στις 7 το βράδυ από το σπίτι μαζί με την κόρη της για να πάνε βόλτα.


Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε στις 2.30 χθες το απόγευμα νεκρή στη θέση του οδηγού σε απόμερο σημείο της παραλιακής περιοχής Γεροσκήπου στα όρια με την Αχέλεια. Λίγο αργότερα, και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνες για την τύχη της 3χρονης, εντοπίστηκαν ίχνη αίματος στην παραλία τα οποία οδήγησαν τους αστυνομικούς στο πτώμα της. Το τρίχρονο κοριτσάκι εντοπίστηκε μπρούμυτα στην παραλία και είχε στο σώμα του κηλίδες αίματος. Δεν υπήρχαν ωστόσο εμφανή σημάδια από πυροβολισμό.


Νωρίς χθες βράδυ η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 29χρονου Ελληνοκύπριου ο οποίος είχε δηλώσει την εξαφάνιση της φίλης του. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάρκεια της ανάκρισης υπέπεσε σε αντιφάσεις και αρνήθηκε να απαντήσει σε διάφορα ερωτήματα, με αποτέλεσμα οι ανακριτές να τον θεωρήσουν ύποπτο και να τον συλλάβουν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος ζήλευε παθολογικά τη φίλη του και αρκετά συχνά είχαν διαπληκτισμούς.

24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...