ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ...

Εφόσον οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου δυσκολεύονται να "σκεφτούν" τα απαραίτητα μέτρα που θα μας βγάλουν από το τούνελ της κρίσης, έχοντας μόνο στο μυαλό τους περικοπές μισθών και συντάξεων, ζητώντας ταυτόχρονα ιδέες από τους απλούς πολίτες…

Εμείς τους προτείνουμε κάποια μέτρα για αρχή τα οποία όχι απλά θα μας βγάλουν από την κρίση, αλλά θα βοηθήσουν τόσο στην οικονομική ανάκαμψη του Ελληνικού λαού, όσο και στην επαναφορά της χαμένης του αξιοπρέπειας
Παρόλο που ο Στρατηγός δε ζητάει προτάσεις από τον φαντάρο στο πεδίο της μάχης…
Έχουμε προτάσεις… έχετε τη θέληση… ;

1.       Μονομερής διαγραφή χρέους και χαρακτηρισμός του ως "απεχθές". Δεν πληρώνουμε δάνεια για μίζες πολιτικών και άλλων, καθώς επίσης και δάνεια αγοράς εξοπλισμών από τους δανειστές…
2.       Απαίτηση καταβολής πολεμικών αποζημιώσεων από τη Γερμανία. Κανένας Έλληνας δε συμφώνησε να μη καταβληθούν οι αποζημιώσεις. Μόνο κάποιοι δοσίλογοι πολιτικοί κουκουλώνουν το θέμα.
3.       Κατάργηση Βουλευτικών, Υπουργικών, Συνδικαλιστικών κ.ά. αποζημιώσεων. Όλοι οι αιρετοί θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη χώρα τους. Καμία αποζημίωση για επιτροπές, καμία παροχή, καμία διευκόλυνση, καμία ατέλεια σε κανένα Έλληνα πολιτικό ή Διευθυντικό στέλεχος. Οι αιρετοί θα ζουν με τα εισοδήματα από την εργασία τους και μόνο. Οι αιρετοί εκλέγονται από τον Ελληνικό λαό για να τον υπηρετούν και όχι για να γίνουν τα αφεντικά του και να τον κλέβουν. Οι σύμβουλοι, ειδικοί συνεργάτες και όλοι οι υπόλοιποι παρατρεχάμενοι των πολιτικών, θα πληρώνονται από τους ίδιους (που τους προσλαμβάνουν) και όχι από το Ελληνικό Δημόσιο.
4.       Κατάργηση Βουλευτικών και Συνδικαλιστικών συντάξεων και επιστροφή τους στο Ελληνικό Δημόσιο. Δεν πληρώνουμε αυτούς που μας κατέστρεψαν.
5.       Δέσμευση περιουσιακών στοιχείων μέχρι 2ου βαθμού συγγενείας, όλων αυτών που οδήγησαν την Ελλάδα στη σημερινή οικονομική κατάσταση. Επιστροφή «χαμένων» χρημάτων δημοσίου από μίζες κ.ά.
6.       Κατάργηση επιχορηγήσεων σε κόμματα και Μ.Κ.Ο. και επιστροφή χρημάτων στο Ελληνικό Δημόσιο.
7.       Σύσταση Στρατιωτικών δικαστηρίων για διερεύνηση συνθηκών και αιτιών κάτω από τις οποίες η Ελληνική οικονομία περιήλθε στη σημερινή δυσχερή θέση.
8.       Άμεση αλλαγή νόμου περί ευθύνης υπουργών και πολιτικών προσώπων και μάλιστα χωρίς πρόβλεψη παραγραφής αδικημάτων.
9.       Απόλυση όλων όσων προσελήφθησαν στο δημόσιο μετά την προσφυγή στο Δ.Ν.Τ., με σκοπό την κατάργηση του μέτρου της εργασιακής εφεδρείας.
10.   Επαναπροσδιορισμός φορολογικού συστήματος. Δεν μπορεί να υπάρχει ίδια φορολογία για Mercedes και για Skoda, για παλιό και νέο κ.ά.
11.   Μείωση επιτοκίων δανεισμού από τις Ελληνικές τράπεζες. Το κράτος επανειλημμένα τους έχει εξασφαλίσει ρευστότητα, η οποία όμως δεν καταλήγει στους «πελάτες».
12.   Μεγαλύτερη φορολόγηση «εχόντων και κατεχόντων» και πλαφόν ανώτερου οικογενειακού εισοδήματος για όλους τους Έλληνες μέχρι την έξοδο της χώρας από την κρίση.
13.   Η Ορθόδοξη Ελληνική Εκκλησία δε φορολογείται για κανένα περιουσιακό της στοιχείο, αλλά αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τους άστεγους και άπορους συνανθρώπους μας.
14.   Περιστολή κρατικών δαπανών  μετακίνησης Πρωθυπουργού και Υπουργών μόνο για τις απολύτως απαραίτητες, με την φθηνότερη πτήση αεροπορικής εταιρίας και μόνο για τον εκάστοτε Υπουργό (χωρίς συνοδεία).
15.   Μείωση αποδοχών εργαζομένων στη Βουλή και εναρμονισμός των αποδοχών τους με τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα, αναλόγως προσόντων, ετών υπηρεσίας, τύπου εργασίας κ.ά.
16.   Νέος σκληρότερος νόμος για τη φοροδιαφυγή που θα προβλέπει το άμεσο κλείσιμο της επιχείρησης, αφαιρώντας ταυτόχρονα δικαιώματα επανίδρυσης νέας στον εκάστοτε ιδιοκτήτη.
17.   Όλα τα ποσά από αδήλωτες καταθέσεις Ελλήνων στο εξωτερικό να διατεθούν προς εξόφληση στους δανειστές μας. Πρόβλεψη υψηλής φορολόγησης (π.χ. 70%) σε όσους θέλουν να τα δηλώσουν καθυστερημένα ή τα ποσά αυτά δεν καλύπτονται από το «πόθεν έσχες».
18.   Επαναφορά μισθών, συντάξεων καθώς και φορολογικού συστήματος στα επίπεδα του 2009.
19.   Άμεση εκμετάλλευση ορυκτού πλούτου (φυσικό αέριο, χρυσός, πετρέλαιο) καθώς επίσης και εναλλακτικών πηγών ενέργειας (ηλιακή, αιολική), χωρίς ξεπούλημα πλουτοπαραγωγικών πηγών.
20.   Κίνητρα για αποκέντρωση και ανάπτυξη γεωργίας, κτηνοτροφίας με σκοπό την αύξηση των εξαγωγών.
21.   Αναστολή προμήθειας οπλικών συστημάτων με ταυτόχρονη εγγύηση εταίρων και συμμάχων (ΝΑΤΟ – Ε.Ε.) για εξασφάλιση κυριαρχικών δικαιωμάτων και Ελληνικών θέσεων.  
( Μη ξεχάσετε εάν συμφωνείται με τις παραπάνω προτάσεις, να το δηλώσετε παρακάτω με ένα απλό κλικ στο αντίστοιχο κουτάκι.
Δ   Δώστε δύναμη στη φωνή μας. Η Ελλάδα και ο Ελληνικός λαός αξίζει κάτι πολύ καλύτερο από τη σημερινή πραγματικότητα που μας επέβαλαν οι "ελαφροχέρηδες" πολιτικάντηδες. )
ellinas
http://galanoleuki-ellinas.blogspot.com/2011/12/blog-post_13.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: