ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Σε 60 δόσεις τα ληξιπρόθεσμα χρέη στο Δημόσιο


Σε 60 δόσεις τα ληξιπρόθεσμα χρέη στο ΔημόσιοΝέα ρύθμιση για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων χρεών προωθεί το υπουργείο Οικονομικών.
Με βάση την πρόταση του οικονομικού επιτελείου, που φιλοδοξεί να τη θέσει σε ισχύ από το 2012, οι οφειλέτες του Δημοσίου θα μπορούν να αποπληρώσουν τα χρέη τους μέχρι και σε 60 δόσεις, με ελάχιστη μηνιαία δόση τα 300 ευρώ.
Στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι με αυτόν τον τρόπο να αυξήσει τα κρατικά έσοδα, καθώς οι οφειλές των ιδιωτών προς το Δημόσιο ανέρχονται στα 42 δισ. ευρώ.
Κατά τη χθεσινή διευρυμένη σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου, που πραγματοποιήθηκε υπό τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, αποφασίστηκε επίσης το «πάγωμα» στις επιστροφές φόρων, ενώ οι συμψηφισμοί χρεών θα γίνονται μόνον εφόσον οι οφειλές των ιδιωτών είναι ψηλότερες από αυτές του Δημοσίου.
Επίσης, η επιχείρηση συλλήψεων οφειλετών του Δημοσίου αναμένεται ότι θα συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς, ώστε να δοθεί κίνητρο στους φορολογούμενους να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους.
Καμία επιστροφή φόρου μέχρι το τέλος του 2011
Την ίδια ώρα, η απειλή να διατηρηθεί το έλλειμμα σε ποσοστό άνω του 10% του ΑΕΠ ώθησε το οικονομικό επιτελείο να αποφασίσει το πάγωμα των επιστροφών φόρου προς ιδιώτες και επιχειρήσεις μέχρι το τέλος του 2011.
Επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου ζήτησε με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα Φορολογικών Θεμάτων, Γ. Καπελέρη «την ενεργοποίηση διαδικασιών προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλότητα και η ισονομία κατά τη διεξαγωγή της διαδικασίας επιστροφής διαφόρων φόρων προς επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα».
newbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: