ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Συνελήφθη ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.


    Εξιχνιάσεις κλοπών και συλλήψεις για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στο Αγρινίου, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 31 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης).

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών
Αγρινίου, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορία ενήργησαν έρευνα στην οικία του 31 χρονου στο Αγρίνιο, παρουσία δικαστικού λειτουργού όπου βρήκαν και κατέσχεσαν εννέα αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 87 γραμμαρίων καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου
Σύλληψη δυο ημεδαπών για απόπειρα κλοπής στο Αιτωλικό
Συνελήφθησαν στη Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 36 και 30 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για απόπειρα κλοπή.
Ειδικότερα, οι δυο δράστες εντοπίστηκαν από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού μέσα σε αποθήκη, στη Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, η οποία ανήκει στην Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος, να επιχειρούν να αφαιρέσουν ένα μεταλλικό καζάνι αξίας 1000 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
Εξιχνίαση κλοπής και απάτης κατά εξακολούθηση σε βάρος ηλικιωμένων ημεδαπών
Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, τρεις υποθέσεις απάτης και μίας κλοπής σε βάρος ηλικιωμένων, από ημεδαπό άνδρα, ηλικίας 37 ετών μαζί με συνεργούς του και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους.
Ειδικότερα, πριν από δέκα μέρες (9-12-2011), στην Ακράτα, ο 37χρονος μαζί με δύο άλλα άτομα, έναν άνδρα και μία γυναίκα, τα οποία αναζητούνται, πλησίασαν μία ημεδαπή, ηλικίας 81 χρονών και προφασίστηκαν ότι ο γιος της τους οφείλει το χρηματικό ποσό των 3300 ευρώ από αγορά μηχανήματος. Η παθούσα και οι δράστες μετέβησαν σε τραπεζικό κατάστημα όπου και έγινε η ανάληψη του ποσού.
Τρεις μέρες μετά (12-12-2011), στην Ακράτα, ο 37χρονος με τον ίδιο τρόπο, κατόρθωσε να αποσπάσει από μία 81χρονη, ημεδαπή, το χρηματικό ποσό τον 150 ευρώ και χρυσαφικά χρηματικής αξίας 500 ευρώ περίπου.
Δύο μέρες αργότερα (14-12-2011), στην Ακράτα, ο 37χρονος με συνεργό του, πήγανε στο σπίτι του 83χρονου ημεδαπού και με πρόφαση ότι ο γιος του τους χρωστάει χρήματα απέσπασαν το ποσό των 400 ευρώ.
Λίγες μέρες αργότερα (17-12-2011), στην Ακράτα, ο 37χρονος ημεδαπός άνδρας συνεργό του μια γυναίκα μπήκαν, από ανοικτή πόρτα, σε οικία 84χρονης ημεδαπής και της αφαίρεσαν 650 ευρώ και άλλα προσωπικά της αντικείμενα.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αιγίου.
iliapress

Δεν υπάρχουν σχόλια: