ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Νέο κύμα κακοκαιρίας από την Τετάρτη - Θα βρέχει όλη την εβδομάδα

- Μικρή βελτίωση του καιρού από την Τρίτη - Νέα επιδείνωση από το απόγευμα της Τετάρτης
- Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
- Οδηγίες προς τους πολίτες απο τη γ.γ.πολιτικής προστασίας

Την Τρίτη, οι έντονες βροχοπτώσεις και οι καταιγίδες θα περιοριστούν στη δυτική Ελλάδα, το ανατολικό Αιγαίο και πιθανώς στα Δωδεκάνησα. Ο καιρός θα ξαναχαλάσει από την Τετάρτη. Στα λευκά ντύθηκαν σήμερα το Νευροκόπι, η Φλώρινα και η Πτολεμαϊδα.

Ισχυρή βροχόπτωση αυτή την ώρα (21:20) στην Αττική και κυρίως στο Κέντρο και στα Βόρεια Προάστεια.

Οι 5 υψηλότερες θερμοκρασίες στις 20:00 θα σημειωθούν
ΚΩΣ 17°C
ΡΟΔΟΣ 17°C
ΠΑΤΜΟΣ 17°C
ΧΙΟΣ 16°C
ΣΑΜΟΣ 16°C

Και οι χαμηλότερες
ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 1°C
ΝΕΣΤΟΡΙΟ 1°C
ΚΑΣΤΟΡΙΑ 2°C
ΦΛΩΡΙΝΑ 3°C
ΜΕΤΣΟΒΟ 3°C

Πρόγνωση καιρού:

Άστατο καιρό σε όλη τη χώρα με βροχές και καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα, το Ανατολικό Αιγαίο, την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και τοπικές νεφώσεις στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα, περιμένουμε την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά ενώ θα χιονίσει και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονία με σχετικά χαμηλό υψόμετρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 1 έως 12 βαθμούς, με τη μέγιστη στη Δυτική Μακεδονία να μην ξεπερνά τους 7 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 6 έως 12, στην Κεντρική Ελλάδα από 6 έως 13, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 15 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι – νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στο Ιόνιο δυτικοί – βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς. Μέτριοι έως ισχυροί νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Άστατο καιρό με βροχές, κυρίως τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες, περιμένουμε τη Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και τοπικά βόρειοι – βορειοδυτικοί έως μέτριοι.

Την Τετάρτη μετά από μια πρόσκαιρη ύφεση των φαινομένων από το απόγευμα και από τα δυτικά αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού, για την οποία η ΕΜΥ θα ενημερώνει με νεώτερα τακτικά η έκτακτα δελτία καιρού.

Οδηγίες προς τους πολίτες

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εφιστά την προσοχή των πολιτών και τους συστήνει:

-Να αποφεύγουν τη μετακίνηση και την παραμονή τους στην ύπαιθρο, εξαιτίας των κινδύνων από πτώση κεραυνών.
-Να αποφεύγουν δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές
-Να αποφεύγουν να διασχίζουν χειμάρρους και ρέματα πεζοί ή με το αυτοκίνητό τους  κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, καθώς επίσης και για αρκετές ώρες μετά το τέλος εκδήλωσής τους.
-Να ενημερώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την πρόβλεψη του καιρού από τα ΜΜΕ.
-Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ.

Η πρωινή βροχή έφερε και τα πρώτα προβλήματα στους δρόμους, τα βουλωμένα φρεάτια προκάλεσαν... λίμνες, ενώ στη Χαμοστέρνας προκλήθηκαν δυο μικροσυγκρούσεις.



ΩΡΑ 08:47 Ηρώων Πολυτεχνείου, Πειραιάς
ΩΡΑ 08:47 Ηρώων Πολυτεχνείου, Πειραιάς

ΩΡΑ 08:55 Γρηγορίου Λαμπράκη, Πειραιάς
ΩΡΑ 08:55 Γρηγορίου Λαμπράκη, Πειραιάς

ΩΡΑ 08:31 Οδός Παπανικολή, Χαλάνδρι
ΩΡΑ 08:31 Οδός Παπανικολή, Χαλάνδρι

Προβλήματα στα λιμάνια

Με τους ανέμους να φτάνουν τα 8 με 9 μποφόρ, τα δρομολόγια των πλοίων γίνονται με δυσκολία. Από τον Πειραιά, το πρωί, δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο του "Blue star delos" για Πάρο, Νάξο, Ιό, Θήρα, αλλά και του "Blue star Ιθάκη" για Σύρο, Τήνο, Μύκονο.

Επίσης δεν έγινε το δρομολόγιο του πλοίου "Αγ. Γεώργιος", για Σέριφο, Σίφνο, Φολέγανδρο, Σίκινο, 'Ιο, Θήρα.

Από τη Ραφήνα το πλοίο "Πηνελόπη" εκτελεί τα δρομολόγιά του μόνο μέχρι την Άνδρο, αλλά όχι για Τήνο και για Μύκονο.

Από το Λαύριο δεν έγινε, επίσης, το δρομολόγιο του πλοίου "Μαρμάρι Εξπρές" για Κέα και Κύθνο.

Στον Αργοσαρωνικό τα ιπτάμενα δελφίνια πηγαίνουν μόνο μέχρι την Αίγινα, ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους στη γραμμή Λευκίμη-Ηγουμενίτσα.

Το Λιμενικό καλεί όσους πρόκειται να ταξιδέψουν πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και πρακτορεία ταξιδίων.

Δείτε τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα και την  Πρωτοχρονιά

Δείτε τον καιρό σε 300 πόλεις όλης της Ελλάδας μέσα απο τη σελίδα του Newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: