ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

655 εκατομμύρια ευρώ έχουν πάρει συνολικά τα κόμματα από το 2000

Η κα Μπακογιάννη αποκάλυψε πως μόνο το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία έχουν πάρει δάνεια από τις τράπεζες συνολικού ύψους 235 εκατομμυρίων ευρώ .

Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο χρηματοδοτούνται τα κόμματα, ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Γιαννίτυσης, ύστερα από σχετική επερώτηση, ενώ παραδέχθηκε ότι η σχέση χρηματοδότησης και κομμάτων εξελίχθηκε σαν το δημόσιο χρέος.

Αυτό που προκαλεί οργή όμως είναι πως σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Γιαννίτσης την περίοδο 2000-2011 τα κόμματα έλαβαν 41-85 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο ανάλογα με τις εκλογικές αναμετρήσεις ή 655 εκατομμύρια αθροιστικά.

Αναφερόμενος ο κ. Γιαννίτσης στα δάνεια που έχουν λάβει τα κόμματα από τις τράπεζες, τόνισε ότι αθροιστικά ανέρχονται στα 245 εκατομμύρια ευρώ τα οποία όμως, δεν μπορεί να μείνουν πολύ καιρό σε εκκρεμότητα. Δήλωσε μάλιστα πως το κράτος μπορεί να βοηθήσει, αλλά σε καμία περίπτωση στην αποπληρωμή τους.

Στο θέμα αναφέρθηκε και η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη η οποία κατήγγειλε τον τρόπο χρηματοδότησης των κομμάτων, λέγοντας πως η Ελλάδα έχει την τέταρτη υψηλότερη δαπάνη χρηματοδότησης στα κόμματα σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μάλιστα, η κα Μπακογιάννη τόνισε πως τα δάνεια των κομμάτων ανέρχονται σε 244,2 εκατομμύρια ευρώ εξ αυτών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χρωστούν 235 εκατομμύρια ευρώ.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: