Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Τσάκας: Ο Παναθηναϊκός αλλάζει σελίδα

Ο Βλάσης Τσάκας εξέφρασε την ικανοποίηση του από την πορεία των διαπραγματεύσεων των Αράβων με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και εμφανίστηκε σίγουρος για την αίσια έκβαση της υπόθεσης αρκεί να ψηφιστεί ο νόμος που θα επιτρέπει στους ξένους επιχειρηματίες να επενδύουν στις ΠΑΕ.

Υπαρκτά τα 15 εκ.ευρώ των Αράβων επιβεβαιώνει ο Τζίγγερ

Η γραπτή δήλωση του Βλάση Τσάκα:



"Εχουμε τη χαρά να αποχαιρετούμε τους Υψηλά Προσκεκλημένους μας μετά την ολιγοήμερη παραμονή τους στη Χώρα μας έχοντας αποκομίσει την απόλυτη ικανοποίηση τους για τις επαφές μας με την πλευρά Βαρδινογιάννη.

Η πρόθεση μας ξεκάθαρη: με την αλλαγή του Νόμου 2725/99 η συμμετοχή μας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι δεδομένη και αμετάκλητη. Ο Παναθηναϊκός αλλάζει σελίδα με ένα πλάνο που θα ικανοποιήσει και τον πιο δύσπιστο οπαδό μας και αυτό θα ανακοινωθεί την ημέρα της επίσημης ανάληψης των ηνίων της ΠΑΕ.
 
Μέχρι και την ψήφιση του σχετικού Αθλητικού Νόμου δεν θα υπάρξει κάτι άλλο ανακοινώσιμο από την πλευρά μας και παρακαλώ αυτό να γίνει σεβαστό. Ευχόμαστε από καρδιάς καλές γιορτές."

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...