Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Πύργος: Ρήμαξαν τον όρχο οχημάτων του δήμου


Πύργος: Ρήμαξαν τον όρχο οχημάτων του δήμουΓια μια ακόμη φορά, εγκαταστάσεις του Δήμου Πύργου έγιναν στόχος επίθεσης αγνώστων δραστών. Τις πρώτες πρωινές ώρες της 14/02/2012 οι δράστες εισήλθαν στον
Πύργος: Ρήμαξαν τον όρχο οχημάτων του δήμουπεριφραγμένο χώρο της Συντριάδας, έσπασαν τζάμια απορριμματοφόρων οχημάτων του Δήμου Πύργου, αφαίρεσαν καλώδια και μπαταρίες από τα απορριμματοφόρα και φορτηγά. Αφαίρεσαν επίσης καπάκια από τους τροχούς και τις μάσκες των οχημάτων, ενώ έκλεψαν πετρέλαιο κίνησης από τα οχήματα καταστρέφοντας παράλληλα τις τάπες των ρεζερβουάρ.
Το ύψος της ζημιάς υπολογίζεται σε περίπου 3000€. Σχετική έρευνα διεξάγει το Τμήμα  Ασφάλειας Πύργου. Τα χαρακτηριστικά της διάρρηξης παραπέμπουν σε δράση συμμοριών άτακτων τσιγγάνων που λυμαίνονται την περιοχή.
Ο Δήμος Πύργου υπέβαλλε μήνυση και σχεδιάζει τη άμεση λήψη σειράς μέτρων για την αποτελεσματική φύλαξη της δημόσιας περιουσίας και των δημόσιων χώρων και των εγκαταστάσεων.
Για μια ακόμη φορά ο Δήμος Πύργου καλεί τους πολίτες να βρίσκονται σε εγρήγορση για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας, καταγγέλλοντας κάθε ύποπτη κίνηση που πέφτει στην αντίληψή τους.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...