Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

«Toν κλειδώσαμε σε ένα δωμάτιο και τον βιάζαμε»

Σοκάρει η απολογία του Πακιστανού δράστη

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης από τον βιασμό ενός 13χρονου οποίος έζησε εφιαλτικές στιγμές στις 6 Απριλίου 2011 στο Τυμπάκι Ηρακλείου.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το 13χρονο, τότε, αγόρι στην αστυνομία, όταν κατάφερε να ξεφύγει, ο άνδρας τον χτύπησε με δύναμη στο πρόσωπο και την κοιλιά, ενώ του έκλεψε από το παντελόνι 217 ευρώ. Το επόμενο μεσημέρι κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού, εγκλωβίζοντας το παιδί μέσα. Αμέσως μετά το χτύπησε με ένα ξύλο σε όλο του το σώμα, ενώ αφού έκαμψε τις αντιστάσεις του, και παρά το ότι ο μικρός φώναζε και του ζητούσε να σταματήσει, εκείνος τον βίασε.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι προέβη σε σεξουαλικές πράξεις σε βάρος του ανήλικου, ενώ προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πράξεις του, λέγοντας ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 13χρονος ερχόταν σε ερωτική επαφή με άτομα από το σπίτι. Ο ίδιος, πάντως, αρνείται τη ληστεία.

Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ενώ το δικαστήριο έχει αποσυρθεί για να αποφασίσει.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...