Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Αμαλιάδα: Ισόβια στους γονείς κακοποιημένου νεκρού βρέφους από την Πάτρα

Αμαλιάδα: Ισόβια στους γονείς κακοποιημένου νεκρού βρέφους από την ΠάτραΣε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκαν οι γονείς από την Πάτρα όπου στα τέλη του 2010 κακοποίησαν το μόλις 22 μηνών αγοράκι τους, το οποίο βρήκε φρικτό θάνατο.
Η υπόθεση
που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο εκείνη την περίοδο, εκδικάστηκε χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ΑμαλιάδαςΤο 22 μηνών αγοράκι είχε μεταφερθεί νεκρό στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πάτρας. Ο Ιατροδικαστής είχε τότε διαπιστώσει πως έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εκδορές και μώλωπες σε όλο του σώμα, ενώ υπήρχαν και ίχνη καψίματος από τσιγάρα.
Με βάση την ιατροδικαστική έκθεση  το βρέφος έφερε στο σώμα του παλιά και νέα καψίματα από τσιγάρα, ενώ κάποιες από τις κακώσεις δεν είχαν γίνει λίγο πριν το θάνατο του, κάτι που αποδεικνύει ότι  το μωρό δέχονταν φριχτά βασανιστήρια αλλά δεν άντεξε και ξεψύχησε.
Οι γιατροί του Καραμανδάνειου τότε αντικρίζοντας αυτά τα σημάδια στο σώμα του μωρού,  κάλεσαν την Αστυνομία ενώ οι γονείς υποστήριξαν ότι βρήκαν σε αυτή την κατάσταση το παιδί.
Η πρόταση της Εισαγγελέως Αμαλιάδας ήταν καταδικαστική, η απόφαση του Δικαστηρίου ομόφωνη και οι γονείς άσκησαν έφεση.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...