Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ηλειά: "Δυνατή" ονοματολογία για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

pasokΕντείνονται οι ζυμώσεις στο ΠΑΣΟΚ για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου στην Ηλεία. Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της «Πρώτη» δίπλα στα σίγουρα ονόματα των
Μιχάλη Κατρίνη, Γιάννη Κουτσούκου και Τάκη Αντωνακόπουλου ακούγονται πολλά άλλα «δυνατά» όπως αυτά του πρώτου σε ψήφους στην Περιφέρεια, Περιφερειακού Συμβούλου Παναγιώτη Πλατανιά και των αντιδημάρχων Πύργου Αντώνη Καράμπελα και Γιάννη Αργυρόπουλου.

Μετά την αποχώρηση για την Κοινωνική Συμφωνία του Τάκη Δημητρουλόπουλου, ο χώρος της επαρχίας Ολυμπίας παρουσιάζει κενό και για εκεί ακούστηκε δυνατά ο δήμαρχος Σάκης Μπαλιούκος που φαίνεται δύσκολα να αφήσει την τοπική αυτοδιοίκηση.
Ωστόσο ο επικεφαλής της παράταξης της μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Πηνειού , Γιώργος Παναγούλιας, ήρθε στο προσκήνιο της περιοχής λόγω καταγωγής από τη Μίνθη.
Ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος από τη Βουπρασία φαίνεται να εγκαταλείπει οριστικά στον πολιτικό στίβο και στον Κάμπο ακούγεται το όνομα του ο αντιπεριφερειάρχη Αττικής, πρώην προέδρου της ΟΛΜΕ, Κώστα Μανιάτη, που κατάγεται από το Βαρθολομιό.
Ακόμα συζητείται το όνομα του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας Γιώργου Παναγιωτόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr στα ονόματα του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία συζητείται και αυτό του γραμματέα της Περιφερειακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στη Δυτική Ελλάδα και δάσκαλου στο επάγγελμα Βασίλη Χαραλαμπόπουλου που κατάγεται από την Αμαλιάδα.
Στα ονόματα των γυναικών η Θεώνη Γεωργοπούλου, γιατρός και πρώην γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ από την Αμαλιάδα και η  Αθανασία Κουσκουρή , δικηγόρος , πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σκιλλούντος, από την Κρέστενα, είναι δύο ονόματα που ακούγονται δυνατά.
Στο παιχνίδι του ψηφοδελτίου και αυτά της Νίκης  Κοκκαλιάρη πολιτικού  μηχανικού, περιφερειακής συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου Αμαλιάδας, της Μάγδας Ψαρρού, καθηγήτριας του Ανοιχτού Πανεπιστημίου, από το Τραγανό και της Αγγελικής Πολυζωγοπούλου, μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Η τελευταία συνδέεται με το νομό, μέσω  της καταγωγής του συζύγου της από την Βουπρασία.
ilialive.gr- protinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...