Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Απίστευτο συμβάν σε σκούπα της ΕΛΑΣ! Αλλοδαπός δάγκωσε αστυνομικό και του έκοψε το δάχτυλο

Σε εκατοντάδες προσαγωγές και δεκάδες συλλήψεις προχώρησε χθες η αστυνομία, κατά τη διάρκεια δράσης της στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και του Πειραιά.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο του Πειραιά, στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Κορυτσάς, όταν στη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου μεταναστών, ένας αλλοδαπός επιτέθηκε σε αστυνομικό και τον δάγκωσε στο χέρι, με αποτέλεσμα να του κόψει το δάχτυλο.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο ΚΑΤ, ενώ ο αλλοδαπός συνελήφθη και κρατείται.

Σημειώνεται ότι από χθες είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε Αθήνα και Πειραιά για τον εντοπισμό παράνομων αλλοδαπών.

Αναλυτικότερα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, από τους 1.023 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, προσήχθησαν 415 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 15, εκ των οποίων ένας για ληστεία, 4 για ναρκωτικά, 3 για κλοπές και 7 για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Επίσης, συντάχθηκαν 13 εκθέσεις Αρχής σε βάρος ισάριθμων αλλοδαπών γυναικών για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων, ενώ βρέθηκαν 3 κλεμμένα αυτοκίνητα.








Απο το πρωί έχουν γίνει 120 προσαγωγές απο την Ομόνοια, 50 από την Κυψέλη, 30 από την ΑΣΟΕΕ και 80 από την οδό Σοφοκλέους.







“Σκούπα” σε τρία σημεία του κέντρου το πρωί  – Δεκάδες συλλήψεις μεταναστών

Σε τρία σημεία του κέντρου στα πέριξ ΑΣΟΕΕ, Νομικής και Ομόνοιας δεκάδες αστυνομικοί έκαναν ελέγχους σε μετανάστες.








Ουσιαστικά όπως αποκάλυψε από χθες το newsit πρόκειται για την πρόβα τζενεράλε για την “εκκαθάριση” των περιοχών εκείνων των πόλεων όπου συγκεντρώνονται πολλοί παράνομοι μετανάστες.





Οι συγκεντρωθέντες οδηγούνται σε κρατητήρια, που, βάσει του συνολικού σχεδιασμού του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, έχουν προετοιμασθεί για τον σκοπό αυτό.



Όλες οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ είναι σε «διάταξη μάχης» για τη διαχείριση του προβλήματος, που σύμφωνα με την εισήγηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη, στην πρόσφατη συνάντησή του με τους τοπικούς άρχοντες της ηπειρωτικής Ελλάδας, αποτελεί πλέον «βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας».





Παράλληλα εκτιμάται ότι “στέλνει” και ένα μήνυμα προς τους μετανάστες, ειδικά σε μια περίοδο που ενισχύεται ούτως ή άλλως το κίνημα εθελοντικού επαναπατρισμού λόγω της κρίσης που πλήττει τη χώρα.

Την ερχόμενη εβδομάδα ο υπουργός θα έχει δύο ακόμη κρίσιμες συναντήσεις, μία νέα με τοπικούς άρχοντες της Αττικής και μία δεύτερη με εμπορικούς και επαγγελματικούς φορείς της χώρας .

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Διαβάστε επίσης:
Ποιοι θα αναλάβουν τη φρούρηση;

Αυτά είναι τα στρατόπεδα για τους παράνομους μετανάστες - Όλη η λίστα των υποψήφιων περιοχών
NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...