Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παίζει ποδοσφαιράκι στο Κατάκολο και μιλά στο ilialive.gr

Arna1«Θέλω να το γράψεις… πως με βρήκες. Σπάνια με βρίσκουν σε τέτοια μέρη. Στην Αθήνα ναι… αλλά στο Κατάκολο;» Με αυτές τις κουβέντες ξεκινήσαμε μια σύντομη συνομιλία
με το Γρηγόρη Αρναούτογλου, που φέτος επέστρεψε σε ένα τηλεοπτικό «είδος» που και ο ίδιος αγαπά, αλλά και ο κόσμος επιλέγει να απολαύσει…

Arna2Arna3
Arna4
Arna5Ο φακός του ilialive.gr τον εντόπισε στο Κατάκολο μαζί με το συνεργείο του, όχι να κάνει γυρίσματα, αλλά να χαλαρώνει παίζοντας ένα ματς σε ξύλινο ποδοσφαιράκι στον «Ποσειδώνα», αφού πρώτα δοκίμασε την κουζίνα σε εστιατόριο της περιοχής.
Μόνο που το ένα ματς έγινε δύο και τρία… Λέμε να τραβήξουμε βίντεο… μα για στάσου. Το Γρηγόρη όλο σε μια οθόνη τον βλέπεις… Καλύτερα μια φιλική ανθρώπινη κουβέντα μαζί του.
Arna6Το «καλό παιδί της ελληνικής τηλεόρασης» είναι πράγματι και καλό και παιδί. Διασκεδάζει ανέμελος παίζοντας το ξύλινο ποδοσφαιράκι της εφηβείας μας μαζί με το συνεργείο. Όσο έχει κέρματα στην τσέπη… το ποδοσφαιράκι «αναστενάζει». Και οι «ταμπέλες» περισσεύουν…
Σε μια αναγκαστική – λόγω του ρεπόρτερ – παπαράτσι – διακοπή, μαθαίνουμε και τον λόγo της παρουσίας του στην Ηλεία.
«Ήρθα στον Πύργο να βρω το μικρό Νικόλα» είπε για το γνωστό νεαρό ράπερ της Ζαχάρως. «Κάνω ένα αφιέρωμα για το ίντερνετ και για τα περισσότερα «χτυπήματα» που έχει ο μικρός Νικόλας, με 1,5 εκατομμύριο σε ένα του τραγούδι και ήρθαμε να δούμε αυτό το μικρό φαινόμενο του διαδικτύου».
Όμως Όμορφος Κόσμος δεν είναι μόνο αυτά, αλλά επαφή με τους ανθρώπους γύρω. Έτσι στο Κατάκολο μίλησε με κόσμο. «Έχω πάθει πλάκα με την περιοχή, ωραίοι τύποι, μ’ άρεσε. Πρώτη φορά εδώ και μ’ αρέσει πολύ». Σήμερα συνεχίζει με γυρίσματα σε άλλα σημεία του νομού.
Μιλώντας για την τηλεοπτική σεζόν, την χαρακτήρισε τέλεια. Πέρα από τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν ευρύτερα, η εκπομπή του πάει πολύ καλά, γεγονός που τον κάνει πολύ χαρούμενο. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα νούμερα. Όσο για τα οικονομικά, πίκρα παντού, όμως δεν θα αφήσουμε να μας πάρει από κάτω…».
Ο Γρηγόρης έχει επιστρέψει φέτος σε ένα αγαπημένο του είδος εκπομπής, που και ο κόσμος όπως προαναφέραμε προτιμά.
«Βλέπουμε την αποδοχή του κόσμου στο δρόμο και αυτό μας ικανοποιεί, πέρα και από τα νούμερα» απαντά. Για τη νέα σεζόν δεν ρωτήσαμε επί της ουσίας αλλά ρητορικά. Γιατί έτσι πως κυλά η ζωή μέσα στην κρίση ποιος μπορεί να ξέρει… για του χρόνου.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...