Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Πάτρα: Πήγε να πατήσει τον αστυνομικό με το αυτοκίνητο για να γλιτώσει τη σύλληψη!

Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία βρέθηκε στα ίχνη σπείρας που έκλεβε φορτηγα από την Αθήνα και τα πήγαινε στην Πάτρα για να τα "διαλύσει" και να τα πουλήσει.

Αστυνομικοί, πήγαν στα Τριπόταμα Αχαΐας και έκαναν έφοδο στο συνεργείο της σπείρας. Μόλις τους είδε, ο 59χρονος ιδιοκτήτης, μπήκε μέσα στο αυτοκίνητό του και έβαλε μπρος για να ξεφύγει!
Ένας αστυνομικός βρέθηκε μπροστά του όμως ο 59χρονος αντί να σταματήσει, τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε στα πόδια!

Οι άλλοι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και τελικά του πέρασαν χειροπέδες. Επίσης, συνέλαβαν άλλα δύο άτομα για την υπόθεση -έναν 56χρονο και έναν 45χρονο- ενώ αναζητούνται άλλα δύο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο του 59χρονου, βρέθηκαν δύο μπρελόκ με δέκα κλειδιά φορτηγών και μοτοσικλετών.

Σε έρευνα στο συνεργείο του, οι αστυνομικοί βρήκαν μεταξύ άλλων τρία φορτηγά, που είχαν κλαπεί από περιοχές της Αττικής, μία μοτοσικλέτα από την οποία είχε σβηστεί ο αριθμός πλαισίου, 52 πλαστά ασφαλιστικά σήματα, 55 πλαστές βεβαιώσεις ασφάλειας, καθώς και εξαρτήματα φορτηγών.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...