Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Πυρκαγιά σε οίκημα στον πεζόδρομο της Κουρούτας


Πυρκαγιά σε οίκημα στον πεζόδρομο της Κουρούτας
Πυρκαγιά σε οίκημα στον πεζόδρομο της Κουρούτας Ζημιά που αγγίζει τις 7.000 ευρώ υπέστη ημιτελές κτίριο στον πεζόδρομο της παραλίας της Κουρούτας, από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης.



Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας δέχτηκε κλήση για την πυρκαγιά στις 01:57 και αμέσως στο σημείο έφθασαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από την Π.Υ. Αμαλιάδας και ένα από την Π.Υ. Λεχαινών και έξι συνολικά πυροσβέστες που ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες.


Στο εξωτερικό του κτίσματος βρισκόντουσαν 80 μεγάλες ξύλινες ομπρέλες θαλάσσης ιδιοκτησίας του ενοικιαστή της κατοικίας, οι οποίες καταστράφηκαν από τις φλόγες, ενώ παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών, η στέγη του οικήματος που ήταν ξύλινη κατέρρευσε πολύ γρήγορα.


Η πυρκαγιά τέθηκε σχετικά γρήγορα υπό έλεγχο, ωστόσο οι ζημιές είναι μεγάλες. Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας έχει αναλάβει την έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς.


Μαρία Καραμπάτση
patrisnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...