Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Εκλογές στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας

ekloges_astinomiaΣτις κάλπες καλούνται απο χθες  και συνεχ΄ιζουν και σ'ημερα  οι αστυνομικοί της Ηλείας. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας  πραγματοποιεί τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στην Ένωση
καθώς και των λοιπών της οργάνων, αντιπροσώπων ΠΟΑΣΥ, Ελεγκτικής επιτροπής και αντιπρόσωπο στο συμβούλιο μεταθέσεων στην Α.Δ. Ηλείας.

Σύμφωνα με το σχετικό πρακτικό της εφορευτικής επιτροπής, η Ένωση θα κατέβει σε εκλογές με δύο συνδυασμούς υποψηφιοτήτων οι οποίοι είναι η Ενωτική Κίνηση Αστυνομικών Ηλείας και η Πανηλειακή Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών (Π.Α.Σ.Κ.Α.). Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν από τις εννέα το πρωί έως τις τέσσερις το απόγευμα και τις δύο ημέρες, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Α.Δ. Ηλείας. Οι σταυροί προτίμησης είναι μέχρι εφτά για το Δ.Σ., μέχρι έξι για την Π.Ο.ΑΣ.Υ, μέχρι τρεις για την ελεγκτική επιτροπή και έναν για το συμβούλιο μεταθέσεων.

Οι συνδυασμοί

Ενωτική Κίνηση Αστυνομικών Ηλείας

Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο

Δέλγας Ιωάννης του Ανδρέα, Καλαντζής Αντώνιος του Στεργίου, Καραλαγάς Ιωάννης του Νικολάου, Καραπαναγιώτης Γεώργιος του Νικολάου, Κατριμπούζας Σωτήρης του Χρόνη, Λουρίδας Αλέξανδρος του Δημητρίου, Μπαλης Νικηφόρος του Κων/νου, Νικιάς Γεώργιος του Κυριάκου, Ξύστρας Γεώργιος του Διονυσίου, Παναγούλης Ηλίας του Αθανασίου, Σταθόπουλος Νικόλαος του Αποστόλη, Στροφυλλας Ηλίας του Διονυσίου, Σφριντζέρης Βασίλειος του Γεωργίου, Τζουανόπουλος Φώτιος του Διονυσίου, Τσουκαλά Αναστασία του Γεωργίου, Τσουμπελη Γεωργία του Περικλή.

Υποψήφιοι αντιπρόσωποι για την Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Αρβανίτης Αριστείδης του Κων/νου, Αχτύπης Μαρίνης του Κων/νου, Γιαννέλης Βασίλειος του Νικολάου, Καραλαγάς Ιωάννης του Νικολάου, Νικολόπουλος Χαράλαμπος του Διονυσίου, Παναγοπούλου Μαρία του Δημητρίου, Τσουκαλά Αναστασία του Γεωργίου.

Υποψήφιοι για το Συμβούλιο Μεταθέσεων

Καλαντζής Αντώνιος του Στεργίου, Μπιλίρης Νικόλαος του Χαράλαμπου.

Υποψήφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπή

Καπελιώτης Ιωάννης του Διονυσίου, Μαρούδας Παναγιώτης του Ιωάννη.

Πανηλειακή Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών (Π.Α.Σ.Κ.Α.)

Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο

Αρβανίτης Γεώργιος του Αντωνίου, Βασιλόπουλος Νικόλαος του Παναγιώτη, Βέρρας Βασίλειος του Διονυσίου, Γκότσης Αναστάσιος του Γεωργίου, Δρακόπουλος Φώτιος του Γεωργίου, Καρουμπαλης Παναγιώτης του Κων/νου, Καρυδάκης Ηλίας του Ιωάννη, Καψής Κων/νος του Πέτρου, Κωνσταντινόπουλος Σπυρίδων του Κων/νου, Λεπέτσου Αγγελική του Γεωργίου, Παναγιωτούλιας Επαμεινώνδας του Γεωργίου, Παπανδρέου Ανδρέας του Φωτίου, Τσιρώνης Σπυρίδων του Κων/νου, Φιλιππακόπουλος Γεώργιος του Βασιλείου, Χατζόπουλος Αντώνιος του Νικολάου, Χριστοφόρου Δημήτριος του Παναγιώτη.

Υποψήφιοι αντιπρόσωποι για την Π.Ο.Α.Σ.Υ.

Αργυρόπουλος Νικόλαος του Αργυρίου, Βασιλόπουλος Νικόλαος του Παναγιώτη, Βέρρας Βασίλειος του Διονυσίου, Γκότσης Αναστάσιος του Γεωργίου, Δρακόπουλος Φώτιος του Γεωργίου, Καρουμπαλης Παναγιώτης του Κων/νου, Καψής Κων/νος του Πέτρου, Κωνσταντινόπουλος Σπυρίδων του Κων/νου, Λεπέτσου Αγγελική του Γεωργίου, Παναγιωτούλιας Επαμεινώνδας του Γεωργίου, Παπανδρέου Ανδρέας του Φωτίου, Τσιρώνης Σπυρίδων του Κων/νου, Φιλιππακόπουλος Γεώργιος του Βασιλείου, Χατζόπουλος Αντώνιος του Νικολάου, Χριστοφόρου Δημήτριος του Παναγιώτη.

Υποψήφιοι για το συμβούλιο Μεταθέσεων

Αργυρόπουλος Νικόλαος του Αργυρίου, Παναγιωτούλιας Επαμεινώνδας του Γεωργίου.

Υποψήφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπή
Βόσσου Ανδριανή – Αικατερίνη του Διονυσίου, Γκότση Μαρία του Γεωργίου.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...