Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Το «πειρατικό» σαλπάρει!

Το «πειρατικό» σαλπάρει!Απόλυτα έτοιμοι οι Διεθνείς μας

Η ώρα έφτασε! Τα λόγια τελειώνουν εδώ και πλέον αρχίζει η αληθινή μάχη. Από αυτές που η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου έχει αποδείξει ότι ξέρει να κερδίζει. Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Euro2012 απέναντι στην Πολωνία, οι διεθνείς μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και δηλώνουν απόλυτα έτοιμοι. Διαβάστε όλα όσα έγιναν στην Βαρσοβία, λίγο πριν την έναρξη της διοργάνωσης.

Το μήνυμα του Φερνάντο Σάντος στην συνέντευξη Τύπου εν όψει της αγώνας με την Πολωνία ήταν σαφές. «Οι Έλληνες να μείνουν ήσυχοι…», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πορτογάλος τεχνικός.

Από την μεριά τους, οι Πολωνοί, σε μία προσπάθεια να μεταφέρουν το άγχος στην πλευρά της Ελλάδα, αποποιούνται τον τίτλο του φαβορί, τονίζοντας ωστόσο ότι το πρώτο ματς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τους ίδιους.

Όσο για την προετοιμασία, ο Σάντος έκανε μία χαλαρή προπόνηση στους διεθνείς. Τα πλάνα του βέβαια φαίνεται να έχουν… οριστικοποιηθεί ήδη.

Και όλα αυτά, λίγο μετά το αντιντόπινγκ κοντρόλ στο οποίο υποβλήθηκαν δέκα από τους διεθνείς μας στο Κίτσμπουελ.

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...