Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Τέσσερις Ηλείοι στη σπείρα των "ληστών με τις βαριοπούλες"


listes1Ανεβαίνει ο αριθμός των Ηλείων που φέρονται να συμμετείχαν στην σπείρα με τις βαριοπούλες που σύμφωνα με την Αστυνομία έχουν διαπράξει δεκάδες κλοπές και ληστείες. Έτσι μέχρι πρότινος
ήταν γνωστή η συμμετοχή δύο Ηλείων στη σπείρα και τώρα ο αριθμός των εμπλεκομένων που έχουν καταγωγή ή ζουν στο νομό ανεβαίνει στους τέσσερις.

Μέχρι τώρα τέσσερα μέλη της σπείρας έχουν συλληφθεί ενώ εφτά ακόμα αναζητούνται. Από τους τέσσερις που έχουν συλληφθεί ο ένας είναι Ηλείος (τραυματίστηκε σε αιματηρό επεισόδιο στην Καλαμάτα). Από τους εφτά που αναζητούνται οι τρείς κατάγονται από την Ηλεία. Από αυτούς οι δυο προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας και ο ένας από τον Πύργο.

Η ΕΛ.ΑΣ. από τον Φεβρουάριο του 2011 η ΕΛ.ΑΣ. γνώριζε την ταυτότητα ορισμένων από τα μέλη της συμμορίας των ληστών με τις βαριοπούλες. Η δράση της σπείρας, ωστόσο, εξιχνιάστηκε μόλις στις 16 Μαΐου 2012 και ενώ στο μεταξύ τα μέλη της διέπραξαν δεκάδες ληστείες τραπεζών και αιματηρές επιθέσεις κατά αστυνομικών.Συγκεκριμένα μετά απόπειρα ληστείας στην Alpha Bank Ηλιούπολης την 18η Φεβρουαρίου 2011, αυτόπτης μάρτυρας είχε καταγράψει τις κινήσεις των δραστών, τη στιγμή που εγκατέλειπαν κλεμμένη μοτοσικλέτα και επιβιβάζονταν σε Ι.Χ. Προέκυψε λοιπόν ότι το αυτοκίνητο ανήκε στον 47χρονο ο οποίος καταζητείται για συμμετοχή στη σπείρα. Φέρεται μάλιστα να μετείχε και στην ένοπλη συμπλοκή της Καλαμάτας κατά την οποία τραυματίστηκαν από σφαίρες τρεις αστυνομικοί.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...