Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΣΑΛΠΙσμα πρόκρισης – Ελληνική...απόδραση με τον άνθρωπο των ειδικών αποστολών

Όπως στην Ουκρανία, όπως στο Ισραήλ, όπως στη Νότιο Αφρική ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης υπέγραψε ακόμα μία σημαντική νίκη της Εθνικής Ελλάδας, καθώς το δικό του γκολ ήταν αρκετό για την επικράτηση με 1-0 επί της Σλοβακίας. Κάκιστη η ομάδα του Σάντος, σώθηκε από τον Καρνέζη. Άτυχος ο Σιόβας που αποχώρησε με θλάση. 100αρης ο Κατσουράνης. Συγκλονιστικοί οι Έλληνες στις κερκίδες.
Το NewsIt στην Μπρατισλάβα - ΤΕΛΙΚΟ: Σλοβακία-Ελλάδα 0-1 (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Μας έχει συνηθίσει να πετυχαίνει τα πιο σημαντικά γκολ της Εθνικής ομάδας και έτσι δεν θα μπορούσε να είναι άλλος αυτός που έδωσε το υπερπολύτιμο τρίποντο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σλοβακία. Ένα τρίποντο που διατηρεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην πρώτη θέση του ομίλου για τα προκριματικά του Μουντιάλ, μαζί με την Βοσνία, με την οποία θα κοντραριστεί την επόμενη αγωνιστική.

Το γκολ του Σαλπιγγίδη και οι τρεις βαθμοί είναι και τα μόνα που οφείλει να κρατήσει η Εθνική από το ματς στην Μπρατισλάβα. Οι παίκτες του Σάντος πραγματοποίησαν πολύ κακή εμφάνιση και αν  ο Καρνέζης δεν βρισκόταν σε εξαιρετική μέρα η Σλοβακία θα είχε καθαρίσει από νωρίς το ματς. Οι γηπεδούχοι πλήρωσαν τις χαμένες ευκαιρίες (κυρίως) του Χάμσικ και το δοκάρι του Μπρεζνάνικ, βλέποντας τον επιθετικό του ΠΑΟΚ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 63΄, μετά από πάσα του Κατσουράνη.

Από τους διακριθέντες της Εθνικής ήταν και ο Δημήτρης Σιόβας ο οποίος έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με το εθνόσημο, αλλά αποχώρησε με θλάση στο 75΄δίνοντας συνέχεια στην... κατάρα που έχει χτυπήσει στους διεθνείς στόπερ.

Συγκλονιστική ήταν επίσης η παρουσία των χιλίων και πλέον Ελλήνων φιλάθλων στις εξέδρες, οι οποίοι παρά τη δυνατή βροχή δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν και να ενισχύουν τους διεθνείς.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η 100η συμμετοχή του Κατσουράνη με την “γαλανόλευκη”. Ο διεθνής μέσος έγινε ο 4ος παίκτης στην ιστορία της Εθνικής ομάδας που φτάνει σε τριψήφιο αριθμό συμμετοχών, ισοφαρίζοντας την επίδοση του Χαριστέα, ενώ είναι πίσω μόνο από τον Καραγκούνη (121) και τον Ζαγοράκη (120).

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Κούτσιακ, Ζαμπάβνικ, Σκρτελ, Σαλάτα, Μπρέζνανικ, Πετσόβσκι, Κούτσκα (82’ Γκουεντέ) , Σάπαρα, Χάμσικ, Στοχ (69΄ Βάις), Ντούρις (71’ Χολόσκο).

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Σιόβας (76’ Φωτάκης) , Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Τζιόλης, Νίνης (66’ Καραγκούνης), Γκέκας (59’ Μήτρογλου), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης. 

Σάντος: Δύσκολη νίκη με πολύ γλυκιά γεύση


Απίστευτη ανατροπή της Σουηδίας στο Βερολίνο - Δείτε τι έγινε σε όλα τα ματς
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...