Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Αμαλιάδα: Οδηγός έβγαλε τα απωθημένα του σε... γερμανικά αυτοκίνητα!


Αμαλιάδα: Οδηγός έβγαλε τα απωθημένα του σε... γερμανικά αυτοκίνητα!
Αναστάτωση προκλήθηκε στις 9 περίπου το βράδυ της Κυριακής στην «καρδιά» της Αμαλιάδας, στην οδό Ερμού, στο ύψος της κεντρικής πλατείας του Αγίου Αθανασίου, όταν ένα λευκό ΙΧ μάρκας VW Polo με «τσίτα» τη μουσική έκανε ξαφνικά την εμφάνισή του στο δρόμο, χτυπώντας το ένα αυτοκίνητο μετά το άλλο!
Από το στόχαστρο του οδηγού δεν γλίτωσαν ούτε τα παρκαρισμένα αλλά ούτε και τα εν κινήσει οχήματα, ενώ όλα είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Ήταν... γερμανικά!
Στο σημείο συγκεντρώθηκαν αμέσως δεκάδες κάτοικοι της πόλης, οι οποίοι δήλωσαν στο patrinsews ότι ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητό του και άρχισε να εξαπολύει βρισιές εναντίον της Γερμανίας και της Μέρκελ, φωνάζοντας ότι χτυπά μόνο γερμανικά αυτοκίνητα για να εκδικηθεί. Η... ειρωνεία της τύχης βέβαια είναι ότι και το δικό του αυτοκίνητο είναι γερμανικό!
Στο σημείο έσπευσε αμέσως δύναμη του Τμήματος Τροχαίας Αμαλιάδας, η οποία οδήγησε τον οδηγό του λευκού POLO στο κτήριο της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Αμαλιάδας για τις ανάλογες εξηγήσεις. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο οδηγός του Ι.Χ. χτύπησε τρία άλλα αυτοκίνητα!
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...