Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ηλεία: Μοτοσικλέτα και αγροτικός εξοπλισμός οι... προτιμήσεις των κλεφτών!


Ηλεία: Μοτοσικλέτα και αγροτικός εξοπλισμός οι... προτιμήσεις των κλεφτών!Αγροτικό εξοπλισμό αξίας 140 ευρώ περίπου, φαίνεται πως ιδιοποιήθηκε παράνομα, ένας 32χρονος από το Μάχου, από αγροτεμάχιο το οποίο εκμισθώνει σε 54χρονο από την ίδια περιοχή. συγκεκριμένα, ο 54χρονος κατήγγειλε ότι ο 28χρονος του πήρε 320 μέτρα σταγονίδια και 80 μέτρα λάστιχα ποτίσματος. Ο 28χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ Βαρθολομιού, στο οποίο απευθύνθηκε αυθορμήτως.


Μια μαύρη μοτοσυκλέτα, 100 κυβικών, αφαίρεσαν από την πυλωτή σπιτιού στην Αμαλιάδα, άγνωστοι δράστες, το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή. Εντός του αποθηκευτικού της χώρου υπήρχαν επίσης η Άδεια κυκλοφορίας, το ασφαλιστήριο και η απόδειξη πληρωμής των τελών κυκλοφορίας. Επίσης, προ 10ημέρου περίπου - όπως καταγγέλθηκε χθες από τον ιδιοκτήτη - άγνωστοι δράστες είχαν αφαιρέσει μοτοποδήλατο 50 κυβικών, έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη στην Αμαλιάδα, μαζί με την άδεια κυκλοφορίας και το ασφαλιστήριο.

Δύο Πακιστανούς με δυο χάρτινες συσκευασίες με ακατέργαστη αποξηραμένη κάνναβη, συνέλαβαν το απόγευμα του Σαββάτου στη Μούτελη, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου. Οι δυο συσκευασίες κατασχέθηκαν και οι δυο νεαροί συνελήφθησαν, ενώ όπως διαπιστώθηκε και από περαιτέρω έλεγχο, στερούνται και των νομίμων εγγράφων παραμονής στη χώρα.
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...