Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπης η 13χρονη που είχε απαγάγει ο 23χρονος Αλβανός


 
Βρέθηκε η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στα Σπάτα την περασμένη Κυριακή. Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού το κοριτσάκι μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Καβάλας για προληπτικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το 13χρονο κορίτσι βρέθηκε στην περιοχή Παγγαίο από διασώστες ενώ μαζί της  δεν βρέθηκε ο 23χρονος Αλβανός, ο οποίος φαίνεται πως είχε σχεδιάσει εδώ και ημέρες την αρπαγή του μικρού κοριτσιού.


Με αυτή τη σελίδα στο Facebook αποπλάνησε την 13χρονη… δείτε τους διαλόγους


Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 23χρονου Αλβανού, ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Αστυνομία.
Πρόκειται για τον Μarjon Ajazi του Fatmir και της Rarie, που γεννήθηκε στις 25-03-1990 στην Αλβανία και είναι κάτοικος των Λουτρών της Ελευθερούπολης Καβάλας.
Σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας, η ανήλικη γνώρισε τον 23χρονο Αλβανό μέσω Facebook και διατηρούσε συχνή επαφή μαζί του.
Με αυτό το προφίλ στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται πως ο Αλβανός αποπλάνησε την Χριστίνα, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τις 26 Μαΐου.
Η 13χρονη διατηρούσε συχνή επαφή μαζί του με αποτέλεσμα να ταξιδέψει μόνη της με λεωφορείο από την Αθήνα στην Καβάλα, προκειμένου να τον συναντήσει.
Mάλιστα, όπως προκύπτει και από τα μηνύματά τoυ στην γνωστη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο δράστης είχε γνωρίσει μέσω Διαδικτύου και την αδερφή της κοπέλας και σχεδίαζε να «κλεφτεί» με την 13χρονη λίγο μετά το Πάσχα!
Ενδεικτικός είναι ένας διάλογος που είχε με την αδερφή της  Χριστίνας στον οποίο ο 23χρονος γράφει πως  δεν θα την πάει και στην... Κίνα!
«Καλά μην κάνεις έτσι θα την βλέπεις δεν θα την πάω και στην Κίνα εδώ θα είμαστε» έγραψε σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει την αδερφή της 13χρονης η οποία τον ρωτούσε συνεχώς πως θα ένιωθε αν εκείνος έχανε τη δική του αδερφή.
Προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι τον διάλογο διέκοψε η ίδια η 13χρονη η οποία έγραψε στην αδερφή της: «Δεν θα πεθάνω. Θα με βλέπεις».
Το τελευταίο στίγμα της εντοπίστηκε στην περιοχή Ελευθερές της Καβάλας, όπου έφτασε ταξιδεύοντας μόνη της από την Αθήνα με λεωφορείο με στόχο να συναντήσει τον 23χρονο.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν σε ποια περιοχή βρίσκεται μέσω της ενεργοποίησης της κάρτας του κινητού της και έπειτα από έρευνες ανακάλυψαν ότι στις 27 Μαΐου, η ανήλικη ήταν μαζί με τον 23χρονο δράστη σε αγροικία, στα Λουτρά Ελευθερούπολης του Δήμου Παγκαίου.
Από το πρωί της Πέμπτης βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση με τη συνδρομή και ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό της Χριστίνας αλλά και του 23χρονου, σε βάρος του οποίοι έχει σχηματιστεί  δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων.
Η Αστυνομία καλεί όσους πολίτες γνωρίζουν κάτι να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης (100) ή τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές, καθώς και στους τηλεφωνικούς αριθμούς:
-210- 6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής
-210-6875200 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής
-210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...