Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ηλεία: Με δροσερές συνθήκες φεύγει ο Μάιος - Με αρκετή ψύχρα έρχεται ο Ιούνιος – αναλυτική πρόγνωση


psixra
Ποδαρικό με αρκετή ψύχρα και μάλιστα με συνοδεία φαινομένων θα κάνει ο Ιούνιος, εξέλιξη την οποία θα την δούμε με μεγαλύτερη προγνωστική ασφάλεια σε νεότερη πρόγνωση.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:



Την Παρασκευή 31/5 περιμένουμε ηλιοφάνεια.Η θερμοκρασία το πρωί στους 14 με 15oC στα πεδινά, 11 με 12oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 23 με 24C στα πεδινά, 18 με 19oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Το Σάββατο 1 Ιουνίου, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι θα πρέπει να δώσουν τοπικές μπόρες. Η θερμοκρασία το πρωί στους 12 με 13oC στα πεδινά, 10 με 11oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 17 με 18οC στα πεδινά, 13 με 14oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι - νοτιοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Την Κυριακή 2/6, περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί στους 11 με 12oC στα πεδινά, 9 με 10oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 22 με 23οC στα πεδινά, 19 με 20oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι - νοτιοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, την Δευτέρα 3/6, περιμένουμε ηλιοφάνεια, η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, μέγιστες τιμές 25 με 26οC. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 460 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...