Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Σύσκεψη- συνεργασία με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας



Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου  





 

 

 
















Δελτίο Τύπου


Σύσκεψη- συνεργασία με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας

 

Ζητήματα που αφορούν στην ασφάλεια των πολιτών απ’ άκρη σ’ άκρη του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης και στη  περιφρούρηση με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο της κοινωνικής ειρήνης, συζητήθηκαν ανάμεσα στον Δήμαρχο Ανδραβίδας- Κυλλήνης κ. Δημήτριο Αρβανίτη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας, Ταξίαρχο κ. Αριστείδη Ανδρικόπουλο.


Κατά την διάρκεια της σύσκεψης, η οποία έλαβε χώρα στο γραφείο του Δημάρχου και διεξήχθη σε κλίμα σύμπνοιας, σύμπλευσης και αλληλοκατανόησης, τέθηκαν επί τάπητος, μεταξύ άλλων, η διατήρηση της έννομης τάξης σε όλη την έκταση του Δήμου και η  περιφρούρηση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών.

Η σύσκεψη, στην οποία παρέστησαν  και οι Διοικητές  των Α.Τ. Λεχαινών κ. Σωτήρης Παπασωτηρίου, Α.Τ. Βάρδας, κ. Παναγιώτης Γεωργούλιας και  Α.Τ. Ανδραβίδας Αριστείδης Αρβανίτης, αποτέλεσε μια ακόμη επισφράγιση της καλής συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης και την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, η οποία έχει ως στόχο την προστασία των πολιτών.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε αναφορά και στο κτιριακό ζήτημα, θέμα για το οποίο υπάρχει σύμπλευση και ταύτιση απόψεων ανάμεσα στη Δημοτική Αρχή και την Αστυνομική Διεύθυνση με κοινό στόχο την άμεση λύση  του.

Μετά το τέλος της σύσκεψης, ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Αρβανίτης χαρακτήρισε τη συνάντηση, την οποία είχε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας και τους Διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων, ως εποικοδομητική και σημαντική δεδομένων των κοινών στόχων που ετέθησαν για το εγγύς και το απώτερο μέλλον.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...