Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Κρήτη: Παράλυτο μένει το παιδί που μαχαίρωσε ο Ολλανδός κλόουν - Ο δράστης στον εισαγγελέα - Η κορύφωση του δράματος!

- Το άτυχο παιδί που μαχαιρώθηκε  μένει παράλυτο και βρίσκεται στη ΜΕΘ του Αγλαϊα Κυριακού
- Από τα δολοφονικά χτυπήματα επλήγη ο νωτιαίος μυελός με αποτέλεσμα να προκληθεί κινητική αναπηρία
- Οργή για τον Ολλανδό κλόουν - που βλέπετε στη φωτογραφία - έξω από το γραφείο του εισαγγελέα
- Απαρηγορητη η μητέρα του παιδιού - Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή ο Ρώσος πρέσβης

Στο γραφείo του εισαγγελέα Ηρακλείου θα μπει σε λίγα λεπτά ο 20χρονος Ολλανδός που προσπάθησε τα τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης να σκοτώσει τον 12χρονο Ρώσο, για έναν φορητό υπολογιστή και ένα κινητό. Το δικαστικό μέγαρο είναι ''αστακός'' από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται εκεί, ενώ ο 20χρονος ο οποίος έφτασε περίπου στις 10 το πρωί, μπήκε από την πίσω πόρτα του κτιρίου για να μην περάσει μπροστά από συγκεντρωμένους και τις τηλεοπτικές κάμερες.



Η κορύφωση του δράματος για το 12χρονο παιδί

Αναπηρία στα κάτω άκρα προκάλεσαν δύο από τα χτυπήματα που δέχτηκε ο 12χρονος από τον Ολλανδό κλόουν  ξενοδοχείου στην Χερσόνησο. Το παιδί νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων Αγλαϊα Κυριακού, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να αντιμετωπίσουν το πολύ σοβαρό περιστατικό.

Τα δύο πιο σοβαρά τραύματα εντοπίζονται στη σπονδυλική στήλη μεταξύ του έβδομου και του ένατου σπονδύλου. Σύμφωνα με το Έθνος από τα χτυπήματα επλήγη ο νοτιαίος μυελός, με αποτέλεσμα να προκληθεί κινητική αναπηρία στα κάτω άκρα του παιδιού.


Ομάδα τριών νευροχειρουργών του νοσοκομείου τον υπέβαλε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, που ξεκίνησε στις 16.00 χθες το απόγευμα και ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα. Παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια δεν κατόρθωσαν να αποτρέψουν την αναπηρία. Το παρήγορο είναι ότι η ζωή του παιδιού δεν κινδυνεύει.

Μαζί του σε όλη τη διάρκεια της διακομιδής η μητέρα του που βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και δέχθηκε ψυχολογική υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό. Δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους, έχοντας στο πλευρό της τη Ρώσο πρέσβη ωστόσο επαναλάμβανε ότι το παιδί έχει ξεφύγει τον άμεσο κίνδυνο για τη ζωή του.




Η κυνική ομολογία του δράστη
“Το χτυπούσα και δεν έβλεπα που. Ήταν σκοτεινά. Νόμιζα ότι τον σκότωσα. Είχα την εντύπωση ότι τον σκότωσα! Τον τράβηξα σε μία άκρη, και τον άφησα εκεί. Έφυγα. Πήγα και φύλαξα τα πράγματα για να μην τα βρει κανείς και στη συνέχεια γύρισα στο ξενοδοχείο, έπλυνα το μαχαίρι και το φύλαξα στην πυροσβεστική φωλιά του συνεδριακού κέντρου. Επέστρεψα κανονικά στη δουλειά μου χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα.” είπε μεταξύ άλλων στην κατάθεση του ο 20χρονος κλόουν!

Ο Ολλανδός στην κατάθεση του ομολογεί ότι όταν εφτασε στο χώρο η αστυνομία αναζητώντας το παιδί συμμετείχε και εκείνος στις έρευνες για να μην υποψιαστεί κανείς τίποτα και όταν έφτασε 12 τα μεσάνυχτα σχόλασε και πήγε προς το δωμάτιο του από την παραλιακή του Ανισαρά. Πέρασε να πάρει τα πράγματα από εκεί που τα είχε κρύψει, φοβήθηκε, τα ξαναφύλαξε και όταν επέστρεψε να τα πάρει από το πρανές του δρόμου τον εντόπισαν οι αστυνομικοί και η ιστορία πήρε το δρόμο της .. Η κατάθεση του 20χρονου κατέληξε σε μία δήλωση μεταμέλειας ...

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...