Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Διάρρηξη – μυστήριο στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Τραγανού - Έκλεψαν φυτοφάρμακα


tragano1.JPGΣτο στόχαστρο διαρρηκτών βρέθηκαν οι αποθήκες του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τραγανού τα ξημερώματα της Τετάρτης. Οι δράστες είχαν σχέδιο και καλή προετοιμασία
tragano2.JPGστην εφαρμογή του και έφτασαν να βάλουν μέσα το αυτοκίνητό τους για να πάρουν με μεγαλύτερη άνεση ότι ήθελαν. Και αυτό που ήθελαν φαίνεται πως το ήξεραν καλά.

Έκοψαν πρώτα την περίφραξη διπλανού οικοπέδου και μετά αυτή των αποθηκών, απομάκρυναν και τους μεταλλικούς στύλους της περίφραξης του συνεταιρισμού και … «σημάδεψαν» την πόρτα που πίσω της βρίσκονταν τα πιο ακριβά από τα αγροτικά εφόδια της αποθήκης.
Οι δράστες δούλεψαν ανενόχλητοι και έφεραν το αυτοκίνητό τους έως έξω από την αποθήκη για να φορτώσουν μεγάλες ποσότητες φυτοφαρμάκων.

Η διάρρηξη αυτή τόσο ως προς το χώρο, μα κυρίως ως προς το αντικείμενα προκαλεί απορίες στους εκπροσώπους του συνεταιρισμού. Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τραγανού Ανδρέας Τσουκαλάς άφησε να εννοηθεί πως μια τόσο καλά σχεδιασμένη επιχείρηση και η επιλογή των κλοπιμαίων προβληματίζει αρκετά.

Τόνισε ακόμα πως ενημερώθηκε η Αστυνομία αλλά παρόλα αυτά δεν υπάρχουν ελπίδες για την ανεύρεση των κλεμμένων φυτοφαρμάκων η αξία των οποίων ίσως να ξεπερνά και τις 8.500 ευρώ. Η επιλογή δε των δραστών δείχνει πως γνώριζαν πολύ καλά που πήγαιναν και τι ήθελαν.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...