Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

28η Εμποροπανήγυρη Στρεφίου: Και φέτος κόντρα στην κρίση


strefi1

Πέρα από τις αγορές υπάρχει δυνατότητα διασκέδασης σε ένα μεγάλο λούνα παρκ και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με Χαρά Βέρρα, Φιλιώ Πυργάκη, Έφη Θώδη και άλλους

strefi2strefi3strefi4Του Γιάννη Σπυρούνη

Οι τελευταίες πινελιές στο χώρο της εμποροπανήγυρης Στρεφίου, μπαίνουν σήμερα ενώ ξεκινά σταδιακά τη λειτουργία του, έως τα επίσημα εγκαίνια της ερχόμενης Δευτέρας. Οι περισσότεροι εκθέτες χθες και σήμερα βρίσκονται στις θέσεις τους, ενώ οι τελευταίοι αναμένεται να φτάσουν απο άλλα πανηγύρια όπου συμμετέχουν το βράδυ της Κυριακής. Χαρακτηριστικό της φετινής διοργάνωσης είναι η μείωση των τιμών για τους μικροπωλητές που αναζήτησαν ένα πάγκο στην εμποροπανήγυρη, αφού ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας δέχθηκε το αίτημά τους. Έτσι οι τιμές «έπεσαν» κατά 15 %.

Εκ των διοργανωτών η Κασσιανή Λαγανά, μίλησε για τη φετινή εμποροπανήγυρη, εκφράζοντας πρώτα τις ευχαριστίες για την μείωση των τιμών ενοικίασης προς τη δημοτική αρχή. «Πρέπει να ευχαριστήσουμε το δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο, που μείωσαν το κόστος ενοικίασης των θέσεων για τους πάγκους των μικροπωλητών, κατά 15%. Είναι πολύ σημαντικό αυτή την περίοδο όπου μαστίζει η κρίση. Έτσι και οι μικροπωλητές θα έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν τις τιμές, να πουλήσουν φθηνότερα και να μείνει ικανοποιημένος και ο κόσμος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κα Λαγανά επισήμανε πως στόχος είναι οι επισκέπτες – πελάτες να περάσουν όμορφα κατά την παραμονή τους στην εμποροπανήγυρη, κάνοντας τις αγορές τους, απολαμβάνοντας τα προσφερόμενα εδέσματα, διασκεδάζοντας στο λούνα πάρκ και τις μουσικές βραδιές. «Στόχος μας είναι να κάνουμε όπως κάθε χρόνο το καλύτερο και οι πολίτες να περάσουν καλά. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα είναι πλούσιο με μεγάλα ονόματα, όπως η Χαρά Βέρα, η Φιλιώ Πυργάκη, η Έφη Θώδη, ο Βελισσάριος.  Τα μεγαλύτερα ονόματα απο το δημοτικό τραγούδι» εξήγησε ηα κα Λαγανά. «Ακόμα πρέπει να πούμε πως το φετινό πανηγύρι θα διαθέτει και τα καλύτερα παιχνίδια λούνα πάρκ που άλλη φορά δεν έχουν υπάρξει εδώ.
Θέλουμε αυτή την εβδομάδα να περάσουμε όλοι καλά, να ξεχάσουμε τα προβλήματά μας έως την άλλη Κυριακή».

Έως και σήμερα γίνονται οι τελευταίες ετοιμασίες, για τς 350 θέσεις μικροπωλητών, που καλήφθηκαν όλες, με δεδομένο και τις μειωμένες τιμές.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...