Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΑΜΑΛΙΑΔΑ: ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΦΡΑΓΚΑΒΙΛΑΣ -BΡΕΘΗΚΕ ΔΕΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ

tafos Με εικόνες που σοκάρουν και θυμίζουν ταινίες θρίλερ έρχονται αντιμέτωποι το τελευταίο διάστημα εργαζόμενοι στο κοιμητήριο καθώς και  συγγενείς και φίλοι θανόντων που επισκέπτονται το νεκροταφείο Φραγκαβίλας.

Προ ημερών υπάλληλος του νεκροταφείου, μόλις έφτασε κοντά στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας, που βρίσκεται στο κοιμητήριο, υπέστη σοκ όταν σε κυπαρίσσι είδε δεμένη (!) μια κοπέλα η οποία βρισκόταν σε άθλια κατάσταση. Αμέσως ειδοποιήθηκε αστυνομία και ασθενοφόρο και η δυστυχισμένη κοπέλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Χθες βρέθηκε ανοικτός, οικογενειακός τάφος! Άγνωστος δράστης,χωρίς ιερό και όσιο, έσπασε την ταφόπλακα και τον σταυρό του τάφου.
Κατά καιρούς στο νεκροταφείο μπαίνουν περιθωριακοί τύποι και κλέβουν καντήλια και λάδι. Ανοίγουν τα ντουλαπάκια των τάφων και παίρνουν ότι έχει αξία.
Ο  ιερέας που βρέθηκε στο νεκροταφείο για την κηδεία προσφιλούς του προσώπου τόνισε : »Όμως το θλιβερό περιστατικό με τον τάφο που έσπασαν βάνδαλοι είναι κάτι που θα πρέπει να μας προβληματίσει, ιδιαίτερα μάλιστα  μετά το περιστατικό με την δεμένη κοπέλα στο κυπαρίσσι. Αυτές είναι επικίνδυνες καταστάσεις…».
πληροφορίες από :agioritikovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...