Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Noσοκομείο Πύργου: Κλείνουν ραντεβού για εξετάσεις για το 2014

NOSOKOM_PYRG Απίστευτο και όμως αληθινό!

Ασθενείς που χρειάζονται εξετάσεις βρίσκονται σε τεράστια λίστα αναμονής, καθώς κλείνουν ραντεβού από τώρα για το 2014!!!
Και δε μιλάμε για απλές εξετάσεις, αλλά ακόμη για επίσκεψη και εξέταση από καρδιολόγο.
Ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου, κ.Κωνσταντίνος Σπίνος δήλωσε ότι:
« Παλιά υπήρχε λίστα αναμονής τώρα δεν υπάρχει κανείς γιατί όλοι φεύγουν για το εξωτερικό. Κλινική χωρίς ειδικευόμενους δεν μπορεί να λειτουργήσει.
Από την άλλη πλευρά και η Αμαλιάδα να εφημερεύσει δεν έχει αξονικό τομογράφο. Αναγκαζόμαστε λοιπόν να εφημερεύει το Νοσοκομείο του Πύργου και να μην έχει ακτινολόγο. Οι ελλείψεις στο ακτινολογικό τμήμα είναι τεράστιες. Εφημερεύει για 10 με 12 μέρες το μήνα γιατί δεν υπάρχουν γιατροί. Έφυγαν δύο ειδικευόμενοι και δύο επικουρικοί και δεν αναπληρώθηκαν με συνέπεια να μην μπορεί να λειτουργήσει σε καθημερινή βάση.
Η εφημερία είναι δύσκολη, έχουμε έλλειψη γιατρών σε όλες τις ειδικότητες και αν επικεντρωθούμε στις βασικές ειδικότητες παθολογική, καρδιολογική, χειρουργική, εργαστηρίου οι ελλείψεις είναι τραγικές. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να βρούμε γιατρούς για να λειτουργήσει πλήρως η εφημερία στην παθολογική κλινική, το ίδιο και στην καρδιολογική, το ίδιο και στην χειρουργική αν και εκεί είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα».
amaliadanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...