Μανολάδα: Νόμιμοι και με τη "βούλα" οι 35 τραυματίες του μακελειού του περασμένου Απριλίου

voupras1

Υλοποιήθηκε η δέσμευση Δένδια για τους Μπαγκλαντέζους που πυροβολήθηκαν από τους επιστάτες στα φραουλοχώραφα

Υλοποιήθηκε η δέσμευση της Κυβέρνησης που είχε ανακοινωθεί δια στόματος Δένδια στη Βάρδα, για τη νομιμοποίηση των τραυματιών του μακελειού της Μανολάδας, από τους επιστάτες στα φραουλοχώραφα. Χθες το πρωί έφτασε στην περιοχή για άλλη μια φορά ο Πρέσβης του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα, Mohamed Golan, προκειμένου να χορηγήσει στους 35 συμπατριώτες τους, τα έγγραφα της νομιμοποίησής τους.

Η διαδικασία αυτή έλαβε χώρο το πρωί του Σαββάτου στο Δημοτικό Κατάστημα Βάρδας, παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας – Κυλλήνης Βασίλη Τσιρίκου, του αντιδημάρχου Δημήτρη Κωστόπουλου, της προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Βάρδας Δήμητρας Μαγγίνα και του διοικητή του Α.Τ. Βάρδας Παναγιώτη Γεωργούλια.

Αντικαθιστώντας λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων τον δήμαρχο κ. Αρβανίτη, ο κ. Τσιρίκος, εξέφρασε την ικανοποίησή της δημοτικής αρχής για το έντονο ενδιαφέρον της Πρεσβείας του Μπαγκλαντές και τόνισε στους οικονομικούς μετανάστες που εργάζονται στην περιοχή και που έτυχαν της ειδικής αντιμετώπισης λόγω του τραυματισμού τους, να εκτιμήσουν τις προσπάθειες που γίνονται για την εξομάλυνση της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή.

Αλλά και ο Πρέσβης του Μπαγκλαντές μίλησε με θερμά λόγια για την τοπική κοινωνία και την βοήθεια που προσέφεραν όλοι προς τους ομοεθνείς του. Μίλησε με σεβασμό για την περιοχή, για τη δημοτική αρχή και την τοπική αστυνομία, αλλά και για την συνεργασία που υπάρχει, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θεωρεί την Μανωλάδα δεύτερη πατρίδα του, όπως συμβαίνει και για χιλιάδες συμπατριώτες του που ζουν και εργάζονται εκεί.
 ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ