Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Θέλουν να βάψουν πράσινα τα καθίσματα στο ΟΑΚΑ


Αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για αλλαγή χρώματος στις εξέδρες του γηπέδου

Πράσινη κυριολεκτικά θέλει να κάνει την έδρα της η ΚΑΕ Παναθηναϊκό. Στο «τριφύλλι» μάλιστα με έγγραφό τους ζήτησαν σχετική άδεια ώστε να βάψουν τα κίτρινα και λευκά καθίσματα του ΟΑΚΑ, πράσινα, με δικά τους έξοδα.

Η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» αναφέρει:

«Έχοντας υπόψη το από 8-1-2014 με αριθμ. πρωτ. 112 έγγραφο της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο σχετικά με την μετατροπή του χρώματος των καθισμάτων σε ορισμένα διαζώματα του Κ.Γ.Αθλοπαιδιών από κίτρινο ή λευκό σε πράσινο χρώμα, με έξοδα που θα βαρύνουν την ΚΑΕ ΠΑΟ, καθώς επίσης και τις τεχνικές παρατηρήσεις της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και του Υπευθύνου της εγκατάστασης, το Δ.Σ. ομόφωνα αποφασίζει να ζητηθούν από την ΚΑΕ ΠΑΟ περισσότερες τεχνικές διευκρινίσεις σχετικά με το ανωτέρω θέμα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να διασφαλιστεί ότι η οποιαδήποτε αλλαγή (αλλαγή χρώματος καθισμάτων) δεν θα επιφέρει σε βάθος χρόνου βλάβη ή φθορά των υλικών που αποτελούν πάγιο σταθερό εξοπλισμό της εγκατάστασης, καθώς και δεν θα δημιουργεί ενδεχομένως ζήτημα ως προς τη χρήση της εγκατάστασης για αγώνες ή εκδηλώσεις άλλων φορέων (βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα)».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...