Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Hλεία: «Καρτέρι» σε 65χρονο έστησαν στο Πανόπουλο!


 «Καρτέρι», μέσα στο ίδιο του το σπίτι, έστησαν σε 65χρονο άνδρα από το Πανόπουλο, άγνωστοι δράστες, τα ξημερώματα της Κυριακής. Αφού τον χτύπησαν και τον ακινητοποίησαν του πήραν το ποσό των 2.500 ευρώ, που φαίνεται πως είχε στην τσέπη του ο άτυχος άνδρας.

Αντίστοιχο περιστατικό ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου, σημειώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, και στο Λάνθι, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται από την Αστυνομία.
Τα ξημερώματα της Κυριακής, ο 65χρονος επέστρεφε στο σπίτι του, στα Ζαχαρέικα Χάνια, μετά από διασκέδαση με φίλους του σε καφενείο στο Πανόπουλο. Όταν μπήκε στο εσωτερικό του σπιτιού, όπου τα τελευταία χρόνια ζει μόνος, δυο άγνωστοι άνδρες του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν στο πρόσωπο και στο σώμα, και του άρπαξαν τα χρήματα που είχε στην τσέπη του, χωρίς ο ίδιος να προλάβει να αντιδράσει ή  να προστατεύσει τον εαυτό του.
Οι δράστες, όπως αποδείχθηκε αργότερα, είχαν μπει το εσωτερικό του σπιτιού αφού έσπασαν το τζάμι της πόρτας και τον περίμεναν να επιστρέψει, έχοντας μάλιστα κατεβάσει και τον Γενικό Διακόπτη του ηλεκτρικού. Οι κινήσεις τους δείχνουν ότι γνώριζαν και ότι ο 65χρονος ζει μόνος και ότι επιστρέφει αργά στο σπίτι καθώς και ότι κρατούσε πάνω του χρήματα.
Ο άτυχος άνδρας, λίγη ώρα αργότερα, κι αφού συνήλθε από το σοκ ενημέρωσε την Αστυνομία που έχει ξεκινήσει έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης και τον εντοπισμό των δραστών.
Και στο Λάνθι;
   Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ληστεία, με τον ίδιο τρόπο, σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου και στο Λάνθι.

Άγνωστοι δράστες, επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο άνδρα την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του και αφού τον χτύπησαν, του αφαίρεσαν το ποσό των 200 ή 300 ευρώ που είχε στην τσέπη του.

Ωστόσο, το περιστατικό δεν επιβεβαιώνεται από την Αστυνομία, καθώς, μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής δεν είχε καταγγελθεί στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα, για την περιοχή του Λανθίου.
Νάνσυ Σπυροπούλου
(n_spyropoulou@yahoo.gr)
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...