Βρέθηκαν λίρες 2 εκατ. ευρώ, στα έργα κατασκευής αυτοκινητόδρομου στην Αχαϊα

http://pyles.tv/PylesTV/files/91/912bcaa5-9371-4913-bab3-763822976370_333_250.jpgΤο πρώτο θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες στα χωριά της Δυτικής Αχαΐας, αποτελεί η "είδηση" ότι θησαυρός, αξίας περίπου δύο εκατομμυρίων ευρώ, βρέθηκε από χειριστή σκαπτικού μηχανήματος κοντά στην περιοχή του Λάππα στην Πάτρα

Σας μεταφέρουμε την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη, αφού το pyles.tv στην προσπάθειά του να διασταυρώσει το περιστατικό συνάντησε αντικρουόμενες πληροφορίες.
  Αλλοι μας μίλησαν για ανακάλυψη "μπαούλου με λίρες", κάποιοι για "χρυσά νομίσματα διάσπαρτα κάτω από το χώμα", ενώ πολλοί έκαναν λόγο για "ακόμη μία φανταστική ιστορία χρυσοθηρίας στην περιοχή της Αχαϊας"!
Τι λέει το δημοσίευμα
  Όπως διαβάσαμε λοιπόν στην εφημερίδα "Κόσμος της Πάτρας", ένα σεντούκι με λίρες ήταν θαμμένο κάτω από μία ελιά και ο τυχερός εργάτης... έσκαψε διάνα χτυπώντας στην κυριολεξία φλέβα χρυσού! Tο περιστατικό φέρεται πως έχει συμβεί πριν από μερικές ημέρες σε σημείο όπου εκτελούνται έργα για την κατασκευή του νέου αυτοκινητόδρομου «Ολυμπία Οδός».
  Συνεργάτης της εφημερίδας "Κόσμος της Πάτρας", πληροφορήθηκε το περιστατικό από δύο ανθρώπους με καταγωγή από Λάππα και Αμαλιάδα και στη συνέχεια το δημοσίευσε στην εφημερίδα. 
Μάλιστα ο ένας από τους πληροφοριοδότες φέρεται να διαβεβαίωσε πως γνωρίζει προσωπικά τον χειριστή και πως η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή.
Πώς βρέθηκαν οι λίρες!
  Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο χειριστής του σκαπτικού μηχανήματος προσπάθησε να ξεριζώσει μία ελιά από χωράφι στην περιοχή. Οπως το μηχάνημα τραβούσε το δέντρο είδε πως κάτω από τις ρίζες της ελιάς υπήρχε κάτι που του κίνησε την περιέργεια. 
Αμέσως κατέβηκε από τον εκσκαφέα και πλησίασε στο σημείο. Εκπληκτος διαπίστωσε ότι ήταν ένα σεντούκι και, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν το περιστατικό, αμέσως το μυαλό του πήγε σε κάποιον θησαυρό.

  Πήρε το σεντούκι προσεκτικά και σπάζοντας το λουκέτο ανακάλυψε ότι ήταν γεμάτο με χρυσές λίρες. Η χαρά του εργάτη ήταν απερίγραπτη και αμέσως έσπευσε να μεταφέρει το «τυχερό» σεντούκι σε ασφαλές σημείο, φροντίζοντας να μην κοινολογήσει το γεγονός. 
Παρ’ όλα αυτά το... χρυσό μυστικό αποκαλύφθηκε με αποτέλεσμα το νέο να διαδοθεί σε όλη την περιοχή του Λάππα αλλά και στον γειτονικό Νομό της Ηλείας.
 
Σπεύδουν χρυσοθήρες!
  Μετα την δημοσιότητα που πήρε το θέμα, χρυσοθήρες και από όλη την Ελλάδα, ετοιμάζονται να επισκεφτούν την περιοχή- αν δεν βρίσκονται ήδη εκεί! 
Αυτό που δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί είναι αν εταιρεία "Ολυμπία Οδός" γνωρίζει το γεγονός ή όλος ο χειρισμός έγινε από τον εργάτη υπό "άκρα μυστικότητα"! Ολα αυτά βεβαίως ΑΝ πράγματι υπήρξε τέτοιο περιστατικό!

24ωρο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ