Ροζ ιστορία σε ψαροταβέρνα της Πάτρας


Ροζ ιστορία σε ψαροταβέρνα της Πάτρας

Φαίνεται ότι οι ψαρομεζέδες έχουν αφροδισιακές ιδιότητες, καθώς ζευγάρι πελατών σε ψαροταβέρνα της Πάτρας έκανε άγριο και θορυβώδες σεξ μέσα στις τουαλέτες του καταστήματος!


Οι ροζ πρωταγωνιστές ήταν ένας Νιγηριανός μικροπωλητής και η Ελληνίδα φίλη του, οι οποίοι μπήκαν γύρω στις 10.30 το βράδυ στο μαγαζί, κάθισαν σε ένα τραπέζι και παρήγγειλαν κρασί και ψαρομεζέδες.

Το ζευγαράκι άρχισε να τρώει και να μιλάει τρυφερά, αλλά σιγά-σιγά και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων πελατών ξεκίνησε τα φιλιά και τα χαϊδολογήματα. Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή, γιατί κάποια στιγμή οι δυο τους σηκώθηκαν και πήγαν στην τουαλέτα του μαγαζιού, όπου κλειδώθηκαν.

Μέσα σε λίγα λεπτά οι ερωτικοί στεναγμοί τους ακούγονταν μέχρι έξω, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους θαμώνες και ειδικά εκείνους που είχαν τραπέζι κοντά στην πόρτα της τουαλέτας και προσπαθούσαν να απολαύσουν το ψάρι τους.

Μάταια η ιδιοκτήτρια της ψαροταβέρνας προσπαθούσε να τους σταματήσει χτυπώντας την πόρτα της τουαλέτας, που είχε πάρει... φωτιά αφού το ζευγάρι αδιαφορούσε και συνέχιζε απτόητο!

Οπως είπαν αργότερα οι αυτήκοες μάρτυρες, το περιστατικό τούς προκάλεσε μεν μεγάλη αμηχανία, αλλά γέλασαν πολύ όταν άκουσαν τη γυναίκα να ουρλιάζει -προφανώς από ηδονή- και να φωνάζει «σ’ αγαπάω» και τον Νιγηριανό να απαντάει σε σπαστά ελληνικά «φχαριστώ πολύ»!

Λίγα λεπτά αργότερα το καυτό ζευγάρι βγήκε από την τουαλέτα και συμπεριφερόταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, αφού κατευθύνθηκε στο τραπέζι του και συνέχισε να απολαμβάνει το κρασάκι του.

Αν και οι υπόλοιποι πελάτες τούς κοιτούσαν περίεργα, εκείνοι δεν έδιναν καμία σημασία, ενώ μια παρέα νεαρών είχε ξεκαρδιστεί στα γέλια.

Μάλιστα, ένας από αυτούς είπε στην ιδιοκτήτρια ότι αν η ψαροταβέρνα προσφέρει πιο συχνά τέτοιου είδους «διασκέδαση», θα την προτιμά σε καθημερινή βάση και μάλιστα θα τη συστήσει και σε γνωστούς του!
Espressonews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ