Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Πέφτει η θερμοκρασία αύριο

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Παρασκευή

Ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο και πτώση της θερμοκρασίας προβλέπει για την Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Επίσης, θα υπάρξουν τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια με βελτίωση το απόγευμα.

Στην Αττική θα υπάρξουν νεφώσεις τις πρωινές ώρες με πιθανότητα στα ανατολικά και βόρεια για ασθενή βροχή, ενώ το μεσημέρι αναμένεται βελτίωση. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 4 με 6 και από το απόγευμα πρόσκαιρα στα ανατολικά έως και 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 και στα ανατολικά έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τις πρωινές ώρες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενούς βροχής και από το μεσημέρι βελτίωση. Οι  άνεμοι θα είναι βόρειοι 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...