Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Δεν χάνει τον Οκτώβρη!

http://www.theplayer.gr/uploads/images_resize/middle/2010/10/20286.jpgΗ ώρα για το πολύ μεγάλο ντέρμπι των αιωνίων, πλησιάζει. Ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό ετοιμάζονται για την μητέρα όλων των μαχών του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από τη μία το γόητρο κι από την άλλη... η τεράστια βαθμολογική σημασία που έχει το ματς, καθιστούν το συγκεκριμένο ντέρμπι ακόμη μεγαλύτερο!

Άγχος, πλάκες με φίλους και πάνω απ’ όλα αγωνία. Στοιχεία που συνθέτουν την ψυχοσύνθεση των οπαδών των δύο μεγαλύτερων ελληνικών συλλόγων. Με τους περισσότερους να ψάχνουν… γούρια, καθώς όπως είναι γνωστό στον αθλητισμό σχεδόν όλοι γίνονται προληπτικοί!


Και γι’ αυτό αναζητούνται… διάφορα σημάδια που θα μπορούσαν να κάνουν τους πάντες να προβλέψουν την τελική έκβαση του ματς.


Ένα τέτοιο… σημάδι θα σας δώσουμε. Κι έχει να κάνει με τον μήνα διεξαγωγής του ντέρμπι. Τον Οκτώβρη δηλαδή. Στην ιστορία της Α’ Εθνικής, οι αιώνιοι έχουν κοντραριστεί πέντε φορές συνολικά (σε οποιαδήποτε έδρα) για το πρωτάθλημα. Σε καμία από αυτές ο Ολυμπιακός δεν κατόρθωσε να πάρει τη νίκη. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός μετρά δύο επιτυχίες και τρεις αναμετρήσεις έληξαν ισόπαλες. Αν θεωρείτε ότι η παράδοση παίζει ρόλο λοιπόν, μάλλον το ματς πάει προς το 1Χ!

 
theplayer.gr



Ημερομηνία    Αναμέτρηση    Αποτέλεσμα
 10-10-71   ΠΑΟ-Ολυμπιακός   3-2
 29-10-73  ΠΑΟ-Ολυμπιακός   1-1
 09-10-77  Ολυμπιακός-ΠΑΟ   1-2
 14-10-89  ΠΑΟ-Ολυμπιακός   2-2
 19-10-90  Ολυμπιακός-ΠΑΟ   0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...