Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Και νέα σπηλιά γεμάτη φάρμακα εντοπίστηκε στο Λαύριο






φάρμακα που βρέθηκαν στο φρεάτιο στα χέρια των σπηλαιολόγων
φάρμακα που βρέθηκαν στο φρεάτιο στα χέρια των σπηλαιολόγων

- Σακούλες γεμάτες φάρμακα εντοπίστηκαν  σε σπηλιά των παλιών ορυχείων.
- Οι συσκευασίες θα "μαρτυρήσουν" αυτόν που τα πέταξε
- Αύριο πιθανόν να γίνει η επιχείρηση ανάσυρσης

Μόλις τον περασμένο Αύγουστο το Newsit αποκάλυπτε την "αποθήκη" φαρμάκων που είχαν εντοπίσει τυχαία δύο   σπηλαιολόγοι στην Καμάριζα Λαυρίου.

Η αποκάλυψη των σπηλαιολόγων είχε οδηγήσει τους επιθεωρητές του Υπουργείου Υγείας στα ίχνη ενός φαρμακοποιού και της συζύγου του γιατρού οι οποίοι συνταγογραφούσαν σε βιβλιάρια ασθενών φάρμακα χωρίς να το γνωρίζουν οι ασφαλισμένοι και είχαν κερδίσει περισσότερα από 35.000 ευρώ.




Ωστόσο όπως φαίνεται, η σπηλιά που είχε βρεθεί τον Αύγουστο δεν ήταν η μόνη που οι επιτήδειοι χρησιμοποιούσαν για να πετάξουν τα πανάκριβα φάρμακα.

Έτσι άλλη μια σπηλιά κοντά στο φυλάκιο της αρχαιολογικής υπηρεσίας εντοπίστηκε πάλι από αρχαιολόγους να είναι γεμάτη με φάρμακα χάπια και σιρόπια.

Η περιοχή στην οποία εντοπίστηκε το φρέατιο είναι λέγεται Αγία Παρασκευή Καμάριζας. Τις επόμενες ημέρες πιθανόν σπηλαιολόγοι να επιχειρήσουν να μπουν στο βαθύ φρεάτιο ώστε να φέρουν τα φάρμακα στην επιφάνεια.
Η ταυτότητα των φαρμάκων θα οδηγήσει τους αρμόδιους στα ίχνη αυτών που τα πέταξαν εκεί και ίσως να αποκαλυφθεί ακόμα μια ιστορία φαρκακοποιού που πλούτιζε σε βάρος των ασφαλισμένων και των ασφαλιστικών ταμείων.
NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...