Είναι η στιγμή τα εκατομμύρια των φίλων του Ολυμπιακού να βοηθήσουν τον Ερασιτέχνη»


Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να βοηθήσει τον Ερασιτέχνη απεύθυναν σήμερα οι άνθρωποι του πειραϊκού συλλόγου στην προγραμματισμένη εκδήλωση με σύνθημα «όλοι μέλη» που έλαβε χώρα στου Ρέντη.

«Είναι μια πρωτοβουλία των αρχηγών της ομάδας με σκοπό να συμπαρασταθούμε στα προβλήματα του Ερασιτέχνη», τόνισε αρχικά ο Γιάννης Μώραλης, ο οποίος εκπροσώπησε τη διοίκηση της ΠΑΕ.

«Ο Ολυμπιακός στηρίζεται πάντα στον κόσμο του. Είναι η στιγμή τα εκατομμύρια των φίλων του να βοηθήσουν σε αυτή τη συγκυρία», πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Από τη μεριά του, ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιώργος Γλου, είπε: «Σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τον Ερασιτέχνη στη δύσκολη αυτή στιγμή», τόνισε ο κ. Γλου και κάλεσε τους φίλους της ομάδας να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια που γίνεται.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης, ως εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών, τόνισε: «Ήρθαμε για να ανανεώσουμε τις συνδρομές μας ή να εγγραφούμε ως νέα μέλη στον Ερασιτέχνη. Οι φίλοι του Ολυμπιακού πρέπει τώρα να δείξουν τη στήριξή τους. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο», τόνισε.


24ΩΡΟ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ