Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Πετάνε πέτρες στα Ι.Χ. από γέφυρες στον Κηφισό(pics)!


Οι παλαιότεροι ίσως θυμούνται το φαινόμενο των πυροβολισμών – ευτυχώς με άσφαιρα πυρά – στην παραδοσιακή στροφή στο Δέλτα του Συγγρού προς Αθήνα, που κατατρόμαζε μέχρι τρακαρισμάτων τους εποχούμενους.

Ήταν στη δεκαετία του ’80 η μόδα, ενώ – αν δεν μας απατά η μνήμη μας – στην επόμενη δεκαετία είχε γίνει της μόδας το πέταγμα μεγάλων πετρών στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος της Κινέτας.

Ωστόσο, και στους “πυροβολισμούς” μπορείς, ενδεχομένως, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου αλλά και πέτρες που θα δεις ξαφνικά μπροστά σου στο οδόστρωμα μπορείς να αποφύγεις.

Αλλά όταν …ο ουρανός βρέχει κοτρώνες, προφανώς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Κάποιοι θέλουν να θρηνήσουμε θύματα!  Οι καταγγελίες που έχει στη διάθεσή του το protothema gr.  για περιστατικά τα οποία επιβεβαιώνουν και πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας δεν αφήνουν περιθώρια: από γέφυρες στον Κηφισό πετούν πέτρες στα διερχόμενα από κάτω αυτοκίνητα!

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίες για το τι μπορεί να προκαλέσει το καινούργιο αυτό “χόμπι”. Χόμπι ασυνείδητων, μανιακών, ποιος ξέρει…

Το σίγουρο είναι πως πρόκειται καθαρά για ζήτημα τύχης το ότι έχουμε μείνει έως τώρα στις υλικές ζημιές…


24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...