Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Άγρια καταδίωξη σε εξέλιξη -Τελευταία ενημέρωση 23:15-

Άγρια καταδίωξη σε εξέλιξη -Τελευταία ενημέρωση 23:15-
Περιπολικά της Αστυνομίας καταδιώκουν αυτή την ώρα ένα όχημα, σύμφωνα με πληροφορίες ημιφορτηγό, το οποίο κινείται πλέον με σκασμένα λάστιχα.
Η καταδίωξη, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, ξεκίνησε κοντά στην Κεραμιδιά και αυτή τη στιγμή το καταδιωκόμενο όχημα βρίσκεται  στην πόλη του Πύργου.

Νεότερη ενημέρωση (19:53): Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες πρόκειται  για ένα ημιφορτηγό το οποίο μετέφερε κλοπιμαία από την περιοχή της Κεραμιδιάς.

Περιπολικά και δυνάμεις της ΟΠΚΕ, της Ασφάλειας και της Τροχαίας είχαν στήσει μπλόκα στην εθνική οδό και μόλις εμφανίστηκε το ημιφορτηγό άρχισε η καταδίωξη.

Περιπολικά και κακοποιοί πέρασαν μέσα από οικισμούς και από τις παρυφές της πόλης του Πύργου για να καταλήξουν στην περιοχή της Κεραίας, όπου κοντά βρίσκεται καταυλισμός τσιγγάνων. Εκεί οι δράστες εγκατέλειψαν στο σκοτάδι το αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή, όπου ακόμη οι αστυνομικοί που παραμένουν στο σημείο τους αναζητούν.

Ενδεικτικό της έντασης και της σκληρότητας της καταδίωξης είναι ότι από το ημιφορτηγό λείπει πλέον ο ένας τροχός!
Τελευταία ενημέρωση (23:15): Μέχρι αυτή την ώρα οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι. Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα επανέλθουμε με νέα ανάρτηση.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...