Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Η εξομολόγηση ενός "γαλάζιου"

Η εξομολόγηση ενός \"γαλάζιου\"
Το παράπονο του για την κριτική που ασκείται στο προσωπό του μας εξέφρασε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, σε τετ-α-τετ που είχαμε μαζί του.
Ο εν λόγω βουλευτής- που έχει βγάλει ασπροπρόσωπη την παράταξη "βάζοντας πλάτη" ακόμη και στις δυσκολές της στιγμές, συσπειρώνοντας διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό ψηφοφόρων- έχει εμφανώς πειραχτεί για τις κατηγορίες που εξαπολύουν "σύντροφοι" του, οι οποίοι διαδίδουν δεξιά και αριστερά πως δεν στηρίζει όσο θα 'πρεπε την επιλογή του κόμματος για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Γιώργο Παπαναστασίου.
Όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά, οι καθ' ύλην αρμόδιοι φροντίζουν επιμελώς να μην τον ενημερώνουν για τις περιοδείες και τις επισκέψεις του κ.Παπαναστασίου, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις με αφορμή την απουσία του.
Δύσκολες οι εκλογές που έρχονται για την συντριπτική πλειοψηφία των κομμάτων και εν γένει του πολιτικού συστήματος της χώρας. Ακόμα πιο δύσκολες οι μέρες που θα ακολουθήσουν εκτιμούμε. Λέτε η Ηλεία να πρωταγωνιστήσει και πάλι; Ίδωμεν.
 iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...