Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Πιάστηκαν «επ' αυτοφώρω» με το δέμα στα χέρια!!

Πιάστηκαν «επ' αυτοφώρω» με το δέμα στα χέρια 
Την προσοχή των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ τράβηξαν οι δυο άνδρες που βρίσκονταν στη συμβολή της οδού Ριζάρη με τη Βασιλέως Γεωργίου. Όπως αποδείχθηκε μετά την προσαγωγή τους, μετέφεραν ένα από τα τρία ύποπτα δέματα τα οποία έχουν προκαλέσει συναγερμό στις αρχές.

Οι δύο άνδρες φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα, περούκες και καπέλα.

Είχε προηγηθεί κινητοποίηση της αντιτρομοκρατικής και της ασφάλειας μετά την έκρηξη παγιδευμένου δέματος στα χέρια υπαλλήλου ταχυμεταφορών στην οδό Αστυδάμαντος.

Ακολούθησε ο εντοπισμός του δεύτερου δέματος και η σύλληψη ενώ στη συνέχεια βρέθηκε και τρίτο δέμα στην οδό Σπύρου Μερκούρη, στο οποίο έγινε ελεγχόμενη έκρηξη.

Όλη η περιοχή του Παγκρατίου παραμένει αποκλεισμένη από την αστυνομία ενώ οι έλεγχοι στην περιοχή συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Παραλήπτης του πρώτου δέματος ήταν η Πρεσβεία του Μεξικού ενώ και τα άλλα δύο απευθύνονταν σε άλλες ευρωπαϊκές πρεσβείες.

newbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...