Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Γρονθοκόπησε τον κατηγορούμενο μέσα στα Δικαστήρια -Νεότερη ενημέρωση-


Γρονθοκόπησε τον κατηγορούμενο μέσα στα Δικαστήρια -Νεότερη ενημέρωση-
Ο πατέρας 8χρονου αγοριού, που είχε χάσει τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το 2007, γρονθοκόπησε τον ...
... οδηγό- κατηγορούμενο μέσα στα Δικαστήρια Αμαλιάδας, οπού εκδικαζόταν η υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πατέρας κατάφερε να χτυπήσει τον κατηγορούμενο την ώρα που αυτός περνούσε δίπλα του, παρά την ισχυρή αστυνομική παρουσία (δεκαπέντε και πλέον αστυνομικοί).

Μετά ακολούθησαν σπρωξιές και ύβρεις και τα χειρότερα απεφεύχθησαν με την παρέμβαση της αστυνομικής δύναμης και των ψυχραιμοτέρων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του dete.gr, ο πατέρας του μικρού παιδιού από το Μεσολόγγι υποστηρίζει εξαρχής πως δεν επρόκειτο για ατύχημα αλλά πως ο οδηγός του οχήματος είχε προηγούμενα μαζί του και οδηγούσε επικίνδυνα με σκοπό να τον προκαλέσει, με αποτέλεσμα να παρασύρει το παιδί του και ακολούθως να αποπειραθεί να διαφύγει, κάτι που είχε ως συνέπεια να χτυπήσει το παιδί για δεύτερη φορά.

Από την μεριά του ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται πως το παιδί πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο και αυτός δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Νεότερη ενημέρωση(17:40):  Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αλλά και με τα όσα κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός του Patratv (πλάνα που δεν έχουν ακόμη προβληθή),  υπήρξε εκτεταμένη συμπλοκή με συμμετοχή αρκετών ατόμων. Η αστυνομική δύναμη  δεν φαίνεται να ήταν ισχυρή στον συγκεκριμένο χώρο κατά την στιγμη της συμπλοκής, αλλά επενέβη λίγο μετά και χώρισε τους εμπλεκομένους.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...