Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Πάμε για τον θερμότερο Νοέμβρη όλων των εποχών
Γη/περιβάλλον ( 27/11/2010 10:37 )
Πάμε για τον θερμότερο Νοέμβρη όλων των εποχών
Μπορεί τα ημερολόγια να δείχνουν 27 Νοεμβρίου, οι συνθήκες όμως που επικρατούν αντιστοιχούν σε προχωρημένη άνοιξη. Την νύχτα καταγράφηκαν ελάχιστες θερμοκρασίες που ξεπέρασαν και τις κανονικές ελάχιστες των καλοκαιρινών μηνών!!!

Χαρακτηριστικό είναι, ότι τον Ιούνιο η κανονική ελάχιστη θερμοκρασιακή τιμή για την περιοχή μας είναι 15 βαθμούς Κελσίου, τον Ιούλιο 17 και τον Αύγουστο 17.4 βαθμούς.

Οι ελάχιστες θερμοκρασίες που καταγράφηκαν την περασμένη νύχτα ήταν υψηλότερες από τις παραπάνω κανονικές ελάχιστες τιμές των καλοκαιρινών μηνών!

Αναλυτικά, καταγράφηκαν 19,7 βαθμοί στον Πύργο, 19,6 στο Βαρθολομιό και την Αρχ.Ολυμπία, και 19,2 στην Αμαλιάδα. Τιμές 10 βαθμούς πάνω από την κανονική ελάχιστη τιμή Νοεμβρίου, που είναι 9 βαθμοί Κελσίου.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία έρχονται θερμοκρασίες έως και 12 βαθμούς πάνω από τον μέσο όρο, ως και τις αρχές Δεκέμβρη.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...