Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Αίθριος ο καιρός όλο το Σαββατοκύριακο - Υψηλές θερμοκρασίες

Ο καιρός θα είναι βελτιωμένος το Σαββατοκύριακο με την άνοδο της θερμοκρασίας και βαθμιαία εξασθένηση των ανέμων.


Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη οπου πιθανώς να εκδηλωθούν και πρόσκαιρες καταιγίδες. Βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 και στα νοτια νοτιοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε νοτιοανατολικούς 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο η μέγιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νοτιά 6 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με λίγες τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια, οπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 πρόσκαιρα το πρωί στα βόρεια 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά και νοτια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για την Κυριακή

Ο καιρός προβλέπεται γενικά βελτιωμένος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές το πρωί στα βορειοανατολικά και το βραδυ στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο από το απόγευμα 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.


24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...