Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Ποντικοί «σουλατσάρουν» σε δεξαμενή νερού



Εστία μόλυνσης αποτελούν τα περιττώματα ποντικών που εντοπίστηκαν στο χώρο της δεξαμενής πόσιμου νερού στο χωριό Ζυμβραγού του Δήμου Κολυμβαρίου, Χανίων Κρήτης.




Συνεργείο του σταθμού Neatv επισκέφτηκε το χώρο, εισήλθε στο εσωτερικό και αντίκρισε περιττώματα ποντικών, σε απόσταση αναπνοής από τη δεξαμενή. Την ίδια ώρα, οι λιγοστοί κάτοικοι, οι οποίοι έχουν διαμαρτυρηθεί επανειλημμένως, για τη συνεχή υποβάθμιση του δικτύου ύδρευσης, αγοράζουν εμφιαλωμένο νερό.


(Ξεκλείδωτη η κεντρική πόρτα)

Ο Δήμαρχος Κολυμβαρίου, Πολυχρόνης Πολυχρονίδης, από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης, υποστήριξε πως υπάρχει χρόνιο πρόβλημα με τα δίκτυα του νερού και ότι από το 2006, δεν έχει εφαρμοστεί η σχετική μελέτη αναβάθμισης των δικτύων, καθώς δεν έχει δοθεί η χρηματοδότηση, ενώ παράλληλα υποβάθμισε το ζήτημα της απολύμανσης της δεξαμενής από τα περιττώματα των ποντικών.

ΠΗΓΗ: neatv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...